Simona Halep, ipostază emoționantă alături de Toni Iuruc. Mesajul sportivei

Simona Halep nu a mai disputat un meci de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina, în finala turneului de la Dubai. Între timp, criza epidemiologică a dus la suspendarea tuturor competițiilor, iar campioana noastră a intrat în autoizolare. Activă pe rețelele de socializare, Simona Halep rememorează perioada în care călătorea alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep, ipostază emoționantă alături de Toni Iuruc. Mesajul sportivei

După ce a intrat în autoizolare la domiciliu, Simona Halep a devenit foarte activă pe rețelele de socializare. Campioana de la Wimbledon a împărtășit cu fanii săi antrenamentele realizate acasă sau preparatele gătite și a postat recent o fotografie în care apare alături de Toni Iuruc, însoțită de un mesaj de încurajare pentru fanii din toată lumea.

 

Ver essa foto no Instagram

 

Uma publicação compartilhada por SIMONA HALEP (@simonahalep06) em

„Amintiri din perioada în care puteam călători în locuri minunate. Lumea se va redeschide în curând. Rămâneți optimiști”, a transmis Simona Halep.

Îi este dor de competiții. Ce le-a mai transmis fanilor

Simona Halep, locul 2 WTA, a mai transmis un mesaj important pentru fanii săi de pe rețelele de socializare, unde sportiva a devenit foarte activă în ultima perioadă. Constănțeanca duce dorul competițiilor sportive, însă este optimistă în privința viitorului.

„Este o perioadă grea pentru toată lumea. Dar dacă stați acasă, dacă rămâneți puternici, totul va fi bine. De-abia aștept să călătoresc din nou, de-abia aștept să joc tenis din nou și de-abia aștept să vă văd. Toate cele bune, rămâneți în siguranță și bucurați-vă de timpul petrecut acasă”, a spus Simona Halep, în postarea sa de pe Twitter.

Pandemia de coronavirus a dus la anularea tuturor turneelor din circuitul de tenis profesionist, competiții precum Indian Wells, Miami, Madrid, Roma sau Wimbledon (acesta pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial) urmând să revină sezonul viitor, în timp ce turneul de Grand Slam de la Roland Garros a fost amânat pentru toamna acestui an.

Simona Halep a câștigat 20 de turnee din circuitul profesionist de tenis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI