Simona Halep i-a fost infidelă lui Toni Iuruc? De când s-ar iubi cu adevărat cu milionarul Dorin Mateiu: Totul a ieșit la iveală abia acum

de: Andrei Simion
16 05. 2024

După un mariaj eșuat, care a durat aproximativ un an, cu Toni Iuruc, Simona Halep părea că nu-și mai găsește fericirea în brațele altui bărbat.

Divorțată din 2022, frumoasa sportivă din România a început în ultima perioadă să posteze în mediul online, mai exact pe Instagram, la story, fotografii cu mai multe buchete de flori. Fără a dezvălui însă de unde le-a primit.

Așa s-a făcut că mai mulți fani din mediul online ai Simonei Halep au început să speculeze că jucătoarea de tenis are un nou iubit, care o răsfață așa cum știe el mai bine.

Chiar dacă românca nu a oferit detalii despre viața ei privată, în presă au apărut fotografii realizate de paparazi în care Simona Halep apare la terasă alături de Dorin Mateiu, un milionar în vârstă de 57 de ani, despre care se speculează că ar fi noul ei iubit.

Supranumit „Regele Mezelurilor din Transilvania”, bărbatul a negat relația cu sportiva în vârstă de 32 de ani, afirmând că sunt doar prieteni.

Când l-ar fi cunoscut Simona Halep pe Dorin Mateiu

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o în oraș. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a spus Dorin Mateiu.

Jurnaliștii de la Mediaflux vin însă cu o informație care este de-a dreptul incredibilă: relația celor doi a început încă de pe vremea când căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc era pe final, adică din toamna anului 2022!

Informația este însă contrazisă de sursele Prosport, care afirmă că o presupusă idilă între Dorin Mateiu și jucătoarea de tenis ar fi început în urmă cu aproximativ opt luni. Adică undeva în toamna anului 2023, la un an de când Simona Halep a divorțat.

Jurnaliștii publicației de sport mai notează că „Regele Mezelurilor din Transilvania” și marea campioană română s-ar fi cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar milionarul a încercat pe cât posibil să o ajute pe Simona Halep în timpul procesului ei de dopaj de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.