Simona Halep, furioasă pe antrenorul ei! Ce a îndrăznit să facă Darren Cahill: „Nu mai bate din palme aiurea”

Relaţia dintre Simona Halep şi Darren Cahill este foarte bună, dar Simona mai are momente de furie în timpul meciurilor

Simona Halep şi Irina Begu s-au înfruntat în turul 2 la Roland Garros 2020, a opta confruntare directă dintre cele două. Şi probabil şi cea mai tensionată dintre toate, mai ales că a fost prima la un turneu de Grand Slam. Ambele jucătoare au fost foarte nervoase pe durata partidei şi şi-au vărsat nervii pe antrenorii lor. Cele două jucătoare au fost nemulţumite de atitudinea pe care cei din staff-ul lor au avut-o în anumite momente ale jocului de miercuri. A fost 6-3, 6-4 scor final pentru Simona Halep, care o înfruntă vineri pe Amanda Anisimova, în turul 3.

Simona Halep s-a supărat pe Cahill şi Efremov pentru că au aplaudat o lovitură reuşită a Irinei Begu

Prima care a avut un moment de furie a fost Simona Halep, după un punct câştigat de Irina Begu. Darren Cahill şi Apostu-Efremov au apreciat execuţia Irinei şi au aplaudat punctul. Ceea ce nu a fost pe placul Simonei Halep, care imediat a ţipat spre banca sa, scrie Digi Sport.

„Nu mai bate din palmele alea aiurea”, a strigat Simona Halep către banca ei, furioasă chiar şi în ciuda faptului că era în avantaj.

Nu a durat mult până când Irina Begu a avut şi ea o izbucnire de furie la adresa antrenoruloi său, Teodor Bolânu. Dacă Simona Halep a fost furioasă pentru ceea ce au făcut Cahill şi Efremov, la Begu situaţia a fost altfel. Aceasta a fost nervoasă că antrenorul ei nu era suficient de activ în tribune. „Hai, trezește-te și tu!”, i-a strigat Irina Begu lui Teodor Bolânu. S-a întâmplat imediat după ce Simona Halep a obținut o minge de meci.

Simona Halep și Irina Begu sunt foarte bune prietene, dar partidele dintre ele au fost adesea destul de tensionate. Inclusiv între ele au avut ceva tensiuni, în 2016, la Madrid. Atunci, Irina i-a luat un set Simonei cu 6-0. „A fost un cadou de Paşte pe care i l-am făcut Irinei”, a fost declaraţia nu tocmai fair-play a Simonei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI