Simona Halep, dezvăluire neașteptată în relația cu Toni Iuruc! Gestul care îl trădează pe iubitul ei

Simona Halep are o relație de lungă durată cu Toni Iuruc, iar campioana noastră a povestit un detaliu al partenerului care o enervează.

Simona Halep, dezvăluire neașteptată în relația cu iubitul ei!

Simona a oferit un interviu amplu lui Andi Moisescu, în cadrul podcastului BT Talks, în care a vorbit și despre relația de peste un an pe care o are cu Toni Iuruc.

Campioana de la Wimbledon este deranjată pentru că iubitul ei nu este tot timpul punctul, ea fiind obișnuită altfel după peste 20 de ani de disciplină sportivă: „În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a explicat zâmbitoare Halep.

Omul de afaceri de 40 de ani a mai avut relații de lungă durată și chiar a fost căsătorit în trecut de două ori. Cei doi s-au afișat în public după trofeul câștigat la Wimbledon în fața Serenei Williams. Presa din România a mai dezvăluit în ultimele luni că cei doi chiar s-ar fi logodit, lucru informat de Simo.

Simona Halep a anunțat când se retrage din tenis

În cadrul aceluiași podcast, Simona a mai făcut o dezvăluire importantă, anunțând când se va retrage din tenis:„Am deja 28 de ani, sunt în top de mulți ani. Am stabilit că voi juca încă 2-3 ani, iar când voi ieși din top 10 este posibil să mă retrag.”

Halep este cea mai longevivă jucătoare aflată între primele 10 ale lumii. De altfel, românca este singura care nu a ieșit deloc din top de la intrarea în 2014. Are deja 6 ani de când se află între primele 5 jucătoare ale lumii, cu o pauză de câteva luni când s-a clasat pe locurile 6 și 7.

În prezent, Simona este într-o pauză forțată, dar așteaptă cu nerăbdare turneele de la finalul anului care se vor disputa în condiții speciale de la US Open și Roland Garros. În SUA nu a ajuns niciodată în finală, iar la Paris s-a impus acum doi ani după finala cu Sloane Stephens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI