Simona Halep, conflict cu Stere Halep din cauza lui Toni Iuruc. De ce s-a certat și cu Tania Halep

Simona Halep, proaspăt divorțată de Toni Iuruc, s-ar fi aflat în conflict cu părinții săi. Deși lucrurile s-au reglat între cele două părți între timp, iată că tot mai multe lucruri ies la iveală despre ce se întâmplă în familia jucătoarei de tenis. De ce s-a certat Simona Halep cu Stere Halep și Tania Halep?

Simona Halep, conflict cu Stere Halep din cauza lui Toni Iuruc

După divorțul neașteptat dintre Simona Halep și Toni Iuruc, ochii sunt ațintiți asupra celor doi încă și multe dedesubturi ale relației lor ies acum la iveală. Spre exemplu, s-a aflat că Simona Halep ar fi fost în conflict cu tatăl ei, Stere Halep, dar și cu mama ei, Tania Halep, iar motivul ar fi fost decizia sportivei de a se căsători cu milionarul Toni Iuruc, scrie orangesport.ro. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în urmă cu patru ani, după ce s-au întâlnit de mai multe diferite petreceri machedonești. Ei au avut trei ani de relație și au hotărât să-și unească oficial destinele. Această decizie a Simonei Halep de a se căsători cu Toni Iuruc a fost cea care i-ar fi nemulțumit, la început, pe părinții sportivei și a dus la mai multe tensiuni între ei.

De la ce ar fi pornit conflictul

Sursa citată susține că părinții Simonei Halep ar fi fost nemulțumiți de faptul că Toni Iuruc mai fusese căsătorit de două ori și avea și un copil. În plus, între ei mai era și o diferență de 12 ani. Toate aceste lucruri îl făceau pe Toni Iuruc să nu se încadreze în profilul de ginere acceptat de ei.

Însă Simona Halep le-ar fi transmis părinților săi că este hotărâtă să se căsătorească cu Toni Iuruc și că nu are de gând să țină cont de sfaturile lor. Conform sursei citate, tensiunile dintre sportivă și părinții săi pe acest subiect ar fi durat circa două luni. În cele din urmă, Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep, au făcut pace.

Părinții sportivei au reușit să treacă peste nemulțumirile proprii și au considerat că fericirea fiicei lor primează. De aceea, ei și-au dat acordul pentru ca îndrăgostiții să se căsătorească. Întreg conflictul a fost abandonat, iar părinții și-au declarat susținerea necondiționată pentru cei doi miri.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoreau în septembrie, anul trecut. În septembrie 2022, cei doi au divorțat, deși pe 13 noiembrie 2022 era programată petrecerea de nuntă, la cazinoul din Sinaia.