Simona Halep, apariție de excepție la nunta lui Ianis Hagi. Detaliul care a atras atenția FOTO

de: Andrei Simion
14 07. 2024

Simona Halep și-a făcut apariția la nunta lui Ianis Hagi, duminică seara, 14 iulie 2024. Sportiva din Constanța strălucește în ținuta elegantă pentru petrecerea de la Palatul Știrbey. Tenismena a optat pentru o rochie neagră cu o bandă albă în talie și cu spatele gol puțin. Vedeta a venit cu părinții ei.

Simona Halep, superbă la nunta lui Ianis Hagi

De la petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi nu putea lipsi Simona Halep. Sportiva și-a făcut intrarea la Palatul Știrbey în rochie neagră, cu o bandă albă în talie și cu spatele gol puțin.

„Este o familie foarte specială pentru noi toți, mă bucur că sunt prezentă. Le doresc casă de piatră, să fie fericiți, să se distreze, să se respecte”, a declarat Simona Halep la Antena 3.

Fiul „Regelui” s-a cununat religios cu Elena Tănase

Ianis și Elena Hagi s-au cununat religios la Biserica Sf. Visarion din Capitală, iar mirii au radiat în cea mai frumoasă zi din viața lor. Ce a dezvăluit fotbalistul la scurt timp după ce a primit taina căsătoriei.

Cei doi și-au oficializat relația anul trecut, chiar în ziua de Crăciun, la șase luni distanță după ce sportivul a cerut-o de soție pe iubita lui la Paris. Evenimentul a avut loc în Capitală, iar la petrecere au participat peste 500 de persoane.

Astăzi, 14 iulie 2024, Ianis și Elena Hagi s-au căsătorit și religios. Mirii au ajuns în jurul orei 15.05 la Biserica Sf. Visarion din București. Slujba a fost emoționantă, iar familia și apropiații s-au bucurat pentru ei.

Declarații făcute de Ianis Hagi

După cununia religioasă cu Elena, Ianis Hagi a făcut declarații frumoase: „“Le mulțumim celor de la Palatul Știrbey! Le mulțumim! Îi așteptăm cu drag pe toți invitații, sunt speciali pentru noi! E cea mai frumoasă seară pentru noi. Noi îi așteptăm, să ne distrăm cu ei. Cei care nu pot veni au motive întemeiate, mai ales colegii mei care au vacanța foarte, foarte scurtă. Știu că sunt alături de noi și așa cum este la noi, familia este foarte importantă”, potrivit Spynews.