Simona Halep, anunț trist despre accidentare. A venit rezultatul RMN-ului

de: Năstase Mirabela
14 05. 2021

Simona Halep a anunțat pe contul de Instagram că a făcut testul RMN la piciorul stâng, la care s-a accidentat în meciul cu Angelique Kerber, din turul al doilea de la Foro Italico, abandonând la turneul din Roma.

Simona Halep, anunț trist despre accidentare

Astfel, Simona Halep a spus că a făcut un RMN în Roma și că urmează să se întoarcă acasă acum pentru recuperare. Amintim că Simona Halep s-a accidentat serios la gamba piciorului stâng.

Salutare! După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi și voi începe recuperarea în piscină și sală de gimnastică de luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea. Vă mulțumesc încă o dată și ne vedem în curând”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul disputat, miercuri, cu germana Angelique Kerber, locul 26 WTA, din turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Roma, la scorul de 6-1, 3-3 pentru Simona Halep.

Simona Halep, dezamăgită de accidentare

Imediat, Simona Halep anunțase pe Twitter că la testul cu ultrasunete a reieșit că are o ruptură musculară la gamba stângă.

”Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma…Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Va mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la la curent cu evoluţia stării de sănătate”⁣, spunea Simona Halep, campioana en titre al Foro Italico.

Despre ieșirea de pe teren a Simonei Halep, site-ul WTA scria:

”A fost dezamăgitor pentru Simona să iasă așa din cursa de apărare a titlului de la Roma. Halep e acum într-o cursă contra-cronometru pentru a-și reveni la timp în vederea Roland Garros, turneu care începe în două săptămâni și jumătate. Wimbledon, turneu la care Halep e campioană en-titre, începe pe 28 iunie”, a mai notat site-ul WTA.

Simona Halep s-a născut la data de 27 septembrie 1991, în Constanța. Ea este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. Simona Halep a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. În prezent, Simona Halep se află pe locul 3 mondial.