Simona Halep a răspuns la cea mai arzătoare întrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Se va vaccina sau nu Simona Halep impotriva noului coronavirus

Simona Halep, câștigătoarea de la Roland Garros și Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, și a răspuns la cea mai arăzătoare întrebare: se va vaccina ea împotriva noului coronavirus sau nu?

Simona Halep a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Într-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tărie că își va face vaccinul anti-covid și că trebuie să ne vaccinăm.

„Eu mă voi vaccina și consider că trebuie să ne vaccinăm că să avem grijă în primul rând de noi și de cei din jurul nostru pentru că dacă nu ne vaccinăm putem transmite în continuare acest virus. Bineînțeles că este decizia fiecăruia în final, dar cred că e un lucru bun să ascultăm medicii și dacă ei ne spun să ne vaccinăm înseamnă că trebuie să o facem”, a spus Simona Halep pentru sursa citată.

Mai mult, Simona Halep a spus că se aștepta ca la un moment dat să aibă și ea coronavirus, fapt ce s-a și întâmplat. Din fericire însă, simptomele au fost ușoare.

”Am crezut pentru că am știut că o să se răspândească. De la început mi-a fost teamă, din martie, de când a început toată această treabă. M-am ferit cât am putut de mult. M-am izolat atunci când a trebuit să mă izolez, dar n-am vrut. Totuși am forțat un pic să nu trăiesc în teamă pentru că teamă uneori ne încurcă foarte mult și atunci când suntem foarte bine ne poate încurcă. Mi-a fost teamă și când l-am avut pentru că așteptăm de la zi la zi să se întâmple ceva, nu tocmai bine”, a mai dezvăluit jucătoarea de tenis.

Principalul său obiectiv pe 2021

Tot Simona Halep a mai mărurisit că este dificil să fii în pielea ei, renumele său vine la pachet cu niște responsabilități.

„Este greu pentru că ai niște responsabilități. Trebuie tot timpul să fii, cum să spun, deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, adică nu le-ai văzut în viață ta, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit în sensul că să reacționez ciudat când mi s-a cerut o poză sau un autograf. Dar depinde și de starea mea. Poate sunt supărată că am pierdut un meci sau sunt supărată că nu mi-a mers ceva la antrenamente și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile atât de bine încât să nu deranjezi”, a mai declarat Simona Halep.

Care este însă principalul său obiectiv pentru Halep în 2021? Medalia la Olimpiadă.

„Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI