01 iul. 2020 | 13:58

Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum: „A fost furată“

Știri generale
Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum: „A fost furată“
Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum „A fost furată“

Anunț îngrijorător din partea fostei prezentatoare a emisiunii „Acces Direct“. Simona Gherghe a fost furată! Vestea a dat-o chiar aceasta, pe rețelele sociale. Despre ce este vorba, aflați în paragrafele următoare.

Simona Gherghe, anunț neașteptat

Simona Gherghe a anunțat în urmă cu puțin timp că pagina sa oficială de Facebook, a fost „furată“. Cu toate că a părăsit de o bună perioadă postul de moderator al emisiunii difuzate pe Antena 1, Simona nu a părăsit însă și mediul virtual, unde obișnuiește să fie mai tot timpul activă pentru a împărtăși cu fanii ultimele evenimente din viața ei și a familiei sale.

Ei bine, pare-se că cineva a aspirat la pagina vedetei, și așa se face că în această dimineață Simona Gherghe a anunțat „furtul“. Fosta prezentatoare TV a rămas fără pagina oficială (cu bifă de verificare și cu aproape 1 milion de fani), iar vestea a fost dată de pe contul său personal. Deoarece nu mai are acces la pagină, Simona a cerut ajutorul celor de la Digital pentru a o recupera și speră ca procesul să nu dureze prea mult. Recuperarea paginii este cu atât mai importantă cu cât acolo a transmis în ultimii ani noutățile din viașa ei și a familiei, și a postat cele mai relevante imagini, care o reprezintă în totalitate.

„Tocmai a fost furată“

Precaută din fire, vedeta i-a anunțat pe fani care este ultima postare pe care a făcut-o, astfel ca dacă va apărea ceva obscen sau nepotrivit pe pagina sa de socializare, să se știe clar că nu ea a fost cea care a publicat postarea cu pricina.

„Well, pagina mea oficială de Facebook (aceea cu bifă albastră și cu vreo 822.000 de urmăritori) tocmai a fost «furată». Ultima mea postare e cea cu Vlad dormind. Colegii de la Digital mă ajuta s-o recuperăm. Sper să rezolv repede treaba…“, a scris Simona de pe contul care i-a mai rămas.

În ultima perioadă mai multe vedete de la noi au trecut prin aceeași situație, unele reușind să își recupereze conturile sparte, altele nu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro