Simona Gherghe, dezvăluire dureroasă. Ce perioadă dificilă pentru fosta prezentatoare de la Acces Direct

Simona Gherghe, dezvăluire dureroasă. Ce perioadă dificilă pentru fosta prezentatoare de la Acces Direct

Fosta prezentatoare de la Acces Direct, Simona Gherghe, a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, mărturisind și de ce s-a simțit stigmatizată.

Ce dezvăluire dureroasă a făcut Simona Gherghe

Simona Gherghe a decis să vorbească despre o perioadă dificilă din viața sa, despre cei doi ani în care, chiar dacă își dorea să devină mamă, nu reușea să rămână însărcinată. Simona Gherghe a povestit că a suferit enorm în acea perioadă, iar reacția oamenilor o întrista și mai mult.

”A fost o perioadă de aproape doi ani în care eu și soțul meu ne doream un copil, iar eu nu puteam să rămân însărcinată. Am făcut o grămadă de analize, încercam să găsesc răspunsuri. Mergeam la medicul ginecolog de 3,5, chiar de 6 ori pe lună, timp în care am făcut nenumărate ecografii, tratament de stimulare ovariană, numărătoare de foliculi,  teste de ovulatie, asteptare si dezamăgire. Așteptarea aia cruntă în care îmi imaginam că am toate simptomele de sarcină, apoi deazamăgirea că nu reușeam să rămân însărcinată.

Soțul meu îmi spunea că suntem împreună indiferent de ce o să se întâmple. Până la urmă am rămas însărcinată și acum am doi copii, pe Ana care are 3 ani și pe Vald, de 1 an.

”M-am simțit stigmatizată”

Însă ceea ce vreau să vă spun e că m-am simțit stigmatizată în acea perioadă pentru că întrebarea permanentă a oamenilor era ”dar tu când faci un copil” și eu trebuia să fiu cu zâmbetul pe buze și să dau niște răspunsuri. Nu am putut să le povestesc, pentru mine era o foarte mare suferință. Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”, a fost mărturisirea pe care a făcut-o Simona Gherghe într-un video pentru un program de susținere a femeilor.

Reamintim că în urmă cu mai bine de un an, Simona Gheorghe a anunțat că renunță la televiziune, la emisiunea pe care o prezenta, pentru a se dedica familiei. Simona Gherghe a devenit prima dată mamă la vârsta de 39 de ani, iar pe Vlad, cel de-al doilea copil, l-a născut la vârsta de 41 de ani.

Simona Gherghe a fost întrebată recent de mai multe persoane dacă a apelat la fertilizarea in vitro pentru a avea copii: ”Ați făcut fertilizare in vitro? Întreb pentru că am 38 de ani și îmi doresc și eu bebe și n-a venit până acum”, a fost întrebarea la care Simona Gherghe a răspuns: ”Nu, am avut un pic de noroc”, lămurind așa misterul dacă a făcut sau nu fertilizare in vitro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI