Silviu Biriș s-a căsătorit în secret. Cu cine s-a însurat actorul și cine e vedeta care l-a dat de gol

de: Daoud Andra
23 10. 2024

Actorul Silviu Biriș este, oficial, un bărbat căsătorit. La 8 ani de când a divorțat de prima soție, artistul a spus din nou ”Da”, într-un cadru discret, iar unul dintre bunii săi prieteni l-a dat de gol în mediul online.

Silviu Biriș s-a căsătorit pentru a doua oară

La 51 de ani, Silviu Biriș a spus din nou ”Da”, de data aceasta în mare secret. După divorțul de Irina Cornișteanu, mama copiilor săi, actorul și-a refăcut viața și a dat o nouă șansă iubirii. În urmă cu câteva zile, și-a oficializat relația cu partenera sa, alături de familie și câțiva prieteni.

Chiar unul dintre prietenii săi, Aurelian Temișan, l-a dat de gol. Juratul de la ”Te cunosc de undeva” a publicat o imagine de la nuntă pe rețelele de socializare, iar vestea că Silviu Biriș s-a recăsătorit s-a răspândit rapid. Cea care i-a devenit soție de numește Rodica Ștefan și a strălucit în ziua cea mare, într-o rochie de culoare ivoire.

”Prietene Silviu, îți dorim ca alături de Rodica să iți găsești liniștea și să îmbătrâniți frumos și împreună. Ne-am simțit ex-ce-lent aseară la petrecerea voastră. Ca dovadă, iată o parte din bucuria de a cânta pentru tine și minunații voștri invitați, în același timp, mare parte fiind colegii noștri. Casă de… ce vreți voi, dar nimeni să nu își bage nasul în relația voastră”, a scris Aurelian Temișan pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de miri.

Silviu Biriș și soția sa, alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Și-a refăcut viața după un divorț dureros

Silviu Biriș a fost căsătorit mai mulți ani cu Irina Cornișteanu, care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. A divorțat de mama copiilor lui în anul 2016, iar despărțirea și-a pus amprenta asupra sa. După divorț, artistul s-a înscris la Teologie, iar viața lui s-a schimbat radical. În urmă cu ceva timp, a decis să dea o nouă șansă iubirii, dar a fost cât se poate de discret cu privire la viața personală.

”În această perioadă a vieții, în timpul liber mă îndrăgostesc. Mai mult nu comentez. Sunt foarte îndrăgostit, iubesc foarte mult o fată și suntem împliniți. Suntem într-o acceptare unul față de celălalt. Toate la momentul potrivit. E proaspăt, dar este și ceva foarte serios și ne dorim să păstrăm, deocamdată, discreția și anonimatul. Mai ales că nu îmi permit acest lucru, nu i-aș face ei bine”, spunea Silviu Biriș în trecut, pentru revista Viva!