Silvia Dumitrescu a apărut în costum de baie la 62 de ani. Artista a pierdut lupta cu kg în plus FOTO

Silvia Dumitrescu a apărut în costum de baie la 62 de ani. Artista a pierdut lupta cu kg în plus FOTO
Cum arată acum Silvia Dumitrescu în costum de baie?

Silvia Dumitrescu și-a surprins fanii cu o fotografie în costum de baie. Aceasta arată extrem de bine la 62 de ani. Artista se simte bine în corpul său, deși cei care o iubesc și o urmăresc de zeci de ani au văzut că blondina a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată acum? Ea a fost surprinsă la plajă. Aceasta a decis să plece departe de aglomerația orașului și să se relaxeze pe litoralul românesc.

Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie: vedeta are 62 de ani

Silvia Dumitrescu a ales să plece departe de aglomerația din oraș și să petreacă zile relaxante pe litoralul românesc. Vedeta în vârstă de 62 de ani a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se bucura de nisipul cald și valurile mării. Blondina și-a păstrat stilul rebel caracteristic din toate punctele de vedere.

Ea este la fel de nonconformistă ca la 20 de ani, lucru care îi bucură pe cei care o urmăresc deja de ani buni. Cea din urmă a ales pentru zilele de plajă un costum de baie albastru și o pereche de ochelari.

Vedeta s-a plimbat puțin pe plajă, ulterior s-a retras pe șezlong pentru o sesiune de bronz. Mulți dintre fanii care au văzut-o au sesizat că nu mai are silueta cu care se mândrea în urmă cu câțiva ani.

,,Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport”

Silvia Dumitrescu a mărturisit în urmă cu ceva timp că s-a apucat de lecții de yoga. Artista era mai suplă în urmă cu câțiva ani, dar și acum pare că se simte bine în corpul său și nu se sfiește să îl arate, mai cu seamă în aceste zile extrem de călduroase.

„Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu cele 15 kilograme în minus.

Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm.”, declara Silvia Dumitrescu, pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

,,Acest stil l-a păstrat până acum”

Cătălin Botezatu a pus sub lupă imaginea vedetei. Celebrul designer a mărturisit că stilul său este un pic rock și un pic gotic. El a subliniat că solista și-a păstrat stilul până acum și nu este unul indecent.

„La 61 de ani, Silvia e un pic rock, un pic gotic, mereu a fost cu sclipici, cu lanțuri, iar de siluetă nu i-a păsat, nu are complexe. Acest stil l-a păstrat până acum, nu e un stil chiar atât de desuet și de indecent, e un pic cam strâmtă bluza, dar să zicem că trece sub radar!’, a spus designerul de top în exclusivitate pentru Playtech.ro.