Și-a prevestit Dana Rotariu sfârșitul? Gestul făcut de soția marelui fotbalist, cu puțin timp înainte să se stingă din viață

de: Sabina Anastasia
28 05. 2024

This browser does not support the video element.

Soția marelui fotbalist din Generația de Aur Iosif Rotariu s-a stins din viață în noaptea de 25 spre 26 mai 2024. Dana Rotariu și-ar fi prevestit sfârșitul, adresându-i tatălui copiilor săi două dorințe înainte de producerea tristului eveniment. Ce i-a spus femeia fostului sportiv, înainte de moarte.

Cum a murit soția fostului fotbalist Iosif Rotariu

În 2023, Dana Rotariu a fost internată într-o instituție medicală din Turcia din cauza unor probleme de sănătate. La spital, femeii i-au fost descoperite două tumori la nivelul colonului, ce au fost extirpate imediat de echipa medicală. Din nefericire, boala a recidivat, fiindu-i afectați în timp și plămânii.

În ciuda eforturilor medicilor de a salva pacienta, Dana Rotariu s-a confruntat cu o boală ce a metastazat. Partenera de viață a fostului mare fotbalist din Generația de Aur a fost trimisă acasă și, în noaptea de 25 spre 26 mai 2024, s-a stins în somn, la vârsta de 60 de ani.

Dana Rotariu și-ar fi prevestit sfârșitul

Dana Rotariu a simțit că urmează să treacă la cele veșnice, după cum a dezvăluit Iosif Rotariu, soțul său. Marele fost sportiv a declarat pentru presa centrală că femeia știa că urma să fie răpusă de boală, motiv pentru care l-a pregătit din timp pentru eveniment. A avut două cereri, ambele respectate după moarte.

Soția lui Iosif Rotariu și-a ales singură hainele de înmormântare, înainte de a se stinge din viață, cerându-i fotbalistului să o îmbrace în ele. Este vorba despre un costum de culoare albă.

„Este îmbrăcată într-un costum de culoare albă. Ea mi-a ales hainele înainte să moară. Aveam hainele pentru înmormântare deja pregătite. Erau pregătite din timp. Ea mi le-a dat și mi-a zis, înainte să se întâmple tragedia, cu ce să se îmbrace”, a declarat Iosif Rotariu.

A doua dorință pe care Dana Rotariu a avut-o înainte de a se stinge din viață

De asemenea, Dana Rotariu l-a mai rugat pe soțul său, când a simțit că i se apropie sfârșitul, să aibă grijă de copii. Trebuie precizat că, în urmă cu mai mulți ani, familia Rotariu a adoptat o fetiță pe nume Kassandra, care a avut nevoie de zeci de intervenții chirurgicale până a ajuns la vârsta de 17 ani.

Kassandra nu a fost dorită de părinții biologici, bunica ei încercând să o nenorocească în repetate rânduri: arzând-o cu țigara, turnându-i acid sulfuric pe față și aruncând-o de la geam. Adoptată de familia Rotariu, a fost tratată la fel ca ceilalți copii, Dana Rotariu cerându-i soțului său să aibă grijă de ei.