Shannon Doherty își ia adio de la familie. Ce diagnostic crunt a primit de la medici

Shannon Doherty, diagnostic crunt din partea medicilor

Shannon Doherty a primit o veste extrem de tristă din partea medicilor. Specialiștii i-au dat diagnosticul de care se temea cel mai tare. De ce suferă vedeta și în ce stadiu a ajuns boala?

Shannon Doherty, diagnostic crunt din partea medicilor

Shannon Doherty suferă de cancer în stadiul 4. Vestea șocantă a picat ca un trăznet asupra vedetei care se pregătește deja să-și ia adio de la cei iubiți. Aceasta vrea să le împărtășească ultimele cuvinte prin cadrul unor filmulețe video. În vârstă de 49 de ani, actrița binecunoscută pentru rolul jucat în serialul ”Beverly Hills 90210” a aflat că boala ei a ajuns în stadiul 4. Din păcate, bruneta a aflat anul trecut că i-a revenit cancerul la sân, la trei ani de când intrase în remisie.

Ultimul an în care s-a zbătut pentru viața ei a fost groaznic, iar tratamentele pe care le-a făcut s-au dovedit a fi inutile, pentru că boala s-a extins acum în coloana vertebrală. Recent, Shannon a decis să facă înregistrări video și să scrie scrisori de adio pentru mama sa și alți membri ai familiei, a mărturisit vedeta pentru revista Elle. De asemenea, vrea ca soțul ei să afle cât de mult a contat pentru ea, mai ales că i-a stat alături în cele mai groaznice clipe. Cu toate că nu mai există multe șanse, actrița vrea să răzbată până în ultima clipă, dar cu toate astea e conștientă de realitate și vrea să-și lase lucrurile în ordine.

Shannon Doherty are cancer în stadiul IV. Actrița se pregătește să-și ia adio de la familie
Shannon Doherty are cancer în stadiul IV. Actrița se pregătește să-și ia adio de la familie

„Nu știu câte zile sau săptămâni mai am”

Fanii acesteia sunt șocați, pentru că tocmai părea că-și revenise, după o lungă luptă de patru ani cu cancerul mamar cu metastaze. Forma agresivă în care a revenit i-a făcut pe medici să o avertizeze cu privire la etapele are vor urma. „Atunci când va veni timpul ca eu să o fac, o să o fac. Pare totul foarte final. E ca și cum m-aș deloga, iar eu nu mă deloghez’, a declarat actrița. „Mă simt ca o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să îți termini treburile atunci când știi că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani.’

„Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul IV, de aceea sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată. Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: ‘De ce eu?. Apoi îmi spun: ‘Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu. Nimeni nu merită asta”
Shannon Doherty

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI