Shakira este tot mai aproape de o relație cu Lewis Hamilton și caută bonă pentru copii. Spaniolii au fost „șocați” când au aflat salariul

de: Sorin Barbu
07 06. 2023

Shakira i-a spus „pas” lui Tom Cruise, care o asalta cu telefoane și flori, dar își dorește să-l întâlnească mai des pe Lewis Hamilton. Artista și-a făcut și planul și caută bonă pentru cei doi copii, ca să-i știe în siguranță în zilele în care va pleca să se vadă cu pilotul britanic din Formula 1.

Shakira caută bonă pentru copii. Jurnaliștii spanioli sunt șocați și spun că salariul este foarte mic

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique acum zece luni și s-a mutat de la Barcelona la Miami, alături de cei doi copii: Milan și Sasha. Începutul a fost a greu, dar acum lucrurile s-au mai liniștit, iar artista pare că este în căutarea unei relații. Iar „ofertele” au apărut rapid. Jurnaliștii americani au scris că Tom Cruise i-a trimis flori, iar pentru că actorul a devenit foarte insistent, Shakira a fost nevoită să intervină energic și să-i spună clar că nu își dorește o întâlnire. Nu la fel au stat lucrurile cu Lewis Hamilton. Cei doi s-au văzut la un restaurant, iar după aceea au fost de mai multe ori fotografiați pe iahtul pilotului din Formula 1.

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că Shakira vrea să ducă această relație de amiciție la un alt nivel și a început să caute o bonă pentru cei doi copii, pe care să se bazeze în special în zilele în care nu va fi acasă.

„Shakira caută acum o bonă, iar salariul pe care îl oferă este incredibil: 2.400 de dolari pe lună pentru persoana care va avea grijă de Milan și de Sasha”, scriu, surprinși, jurnaliștii de la Sport.

Persoana care va fi recrutată pentru această slujbă va trebui să se mute în vila din Florida. Bona va primi bani pentru transport, dar în contract vor fi trecute și anumite bonusuri.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu relația dintre Shakira și Lewis Hamilton. Artista l-a refuzat pe Tom Cruise din cauza celor trei divorțuri din CV, dar pilotul britanic este cunoscut drept un cuceritor, iar în acest moment prietena lui „oficială” este modelul Juliana Nalu.