Shakira a dezvăluit de ce au apărut cei doi copii, Milan şi Sasha, în ultimul videoclip. „Singurul lucru pe care îl vreau e fericirea ta” – VIDEO

de: Sorin Barbu
17 05. 2023

Shakira a reușit să lanseze o nouă melodie de succes! Piesa este dedicată celor doi copii pe care îi are cu Gerard Pique, iar Milan şi Sasha cântă alături de ea. Videoclipul piesei „Acróstico” vorbește și despre mutarea grăbită de la Barcelona la Miami și a strâns aproape peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Shakira a prezentat videoclipul melodiei în care cântă alături de cei doi copii

Shakira face un pas important și încearcă să-și propulseze cei doi copii în viața muzicală. Artista a lansat „Acróstico”, o piesă în care cântă alături de Milan şi Sasha. Cei trei se află la un pian, iar în jurul lor se află mai multe cutii, prin care se sugerează mutarea grăbită din Barcelona, după ce artista s-a despărțit de Gerard Pique, dar și mai multe fotografii din viața personală.

Milan și Sasha își arată calitățile vocale, iar la final cei trei se îmbrățișează. „Singurul lucru pe care îl vreau e fericirea ta. Surâsul tău este slăbiciunea mea”, spune Shakira în videoclip. „Acróstico” este una dintre melodiile care vor face parte din noul album al artistei din Columbia, care va include şi „Monotonía”, „Te felicito” şi sesiunea sa cu Bizarrap.

Shakira a dezvăluit, într-o postare pe Instagram şi Twitter, că Milan a început să compună cântece, iar Sasha face progrese uimitoare la pian. „Anul acesta, Milan a scris cântece care mi-au adus lacrimi de emoţie în ochi, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-şi vocea”, a spus cântăreaţa din Barranquilla. În mesaj se mai spune că cei doi copii au cerut să apară în „Acróstico”, deoarece este un cântec dedicat lor.

Într-un interviu acordat la sfârşitul lunii februarie postului mexican N+, Shakira a dezvăluit că cei doi băieți au avut mai multe idei care au apărut „Te felicito”, iar Milan a fost cel care a vorbit prima oară despre colaborarea cu producătorul argentinian Bizarrap.

Shakira a fost în ultimele zile pe prima pagină și a ziarelor „colorate”, după ce s-a întâlnit de mai multe ori cu Lewis Hamilton, pilotul britanic care a câștigat de șapte ori titlul mondial la Formula 1.