Sfârșit tragic. Un bărbat din Vaslui a murit în timp ce își repara mașina în curtea casei. Ce s-a întâmplat

Sfârșit tragic. Un bărbat din Vaslui a murit în timp ce își repara mașina în curtea casei. Ce s-a întâmplat
Sfârșit tragic. Un bărbat din Vaslui a murit în timp ce își repara mașina în curtea casei. Ce s-a întâmplat Sursă poză: sursadevest

Moarte tragică pentru un tânăr care își repara mașina în curtea casei. În urma unei defecțiuni, bărbatul a fost strivit de propiul autoturism. Familia și apropiații nu își pot reveni din șoc.

Omorât de propria mașină

Un bărbat din Vaslui a avut parte de o moarte înfricoșătoare, după ce acesta încerca să-și repare mașina în curtea casei sale. Victima, în vârstă de 32 de ani, a fost strivită de mașină, după ce cricul cu care ar fi ridicat-o a cedat.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost găsit de vecini cu răni grave la cap, zăcând sub duba din curte. Oamenii au apelat de urgență 112, cerând ajutor disperat. La fața locului au intervenit mai mulți pompieri și un echipaj medical, dar din păcate, victima nu a mai rezistat, fiind declarat decesul.

Sursă poză: sursadevest.ro

Elvis Piruș, purtător de cuvânt IJSU Vaslui a oferit primele informații cu privire la tragicul accident: ”Pompierii ISU Vaslui au intevenit în Iana pentru deblocarea, salvarea unui bărbat de 32 de ani, prins sub un autovehicul. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical SAJ. Medicul a declarat decesul persoanei”.

Potrivit primelor informații din anchetă, se pare că bărbatul nu și-a luat măsurile de siguranță necesare, atunci când s-a apucat să lucreze la mașină. Din păcate, cricul a cedat, iar duba a căzut peste trupul bărbatului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Ce spun martorii

Șocați de tragedia petrecută în localitate, vecinii bărbatului au încercat să-și explice ce s-a putut întâmpla. Din păcate, în urma unei analize la rece a evenimentului, oamenii au ajuns la conlcuzia că gestul bărbatului de a lucra singur, fără măsuri de sigutranță, a fost unul riscant, ba chiar fatal.

Șofer: ”Mașinile au un locaș unde se pot pune. Nu le putem pune chiar unde vrem noi. Și, de exemplu, pentru mașina asta, asta nu este indicat, nu este bun, nu are forță, nici stabilitate. Ăsta este cel mai indicat, hidraulic, care ridică mai multă putere”.
Localnic: ”Trebuie să ai o bucată de lemn pus sub cric, altfel se îngroapă cricul în pământ și vine pe tine”.
Victima nu era căsătorită și locuia singură.
Localnic: ”Ceasul rău, doamnă. Când se întâmplă, se întâmplă. E păcat, că e băiat tânăr”.
Localnică: ”Ne pare rău, păcat că s-a întâmplat așa. A fost o neatenție și a lui. Dumnezeu să îl ierte”.

Trupul fără viață a fost transportat la morgă pentru autopsie, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz, potrivit stirileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI