Serialul Vlad Live Video pe PRO TV – Ediția de luni, 21 octombrie

Serialul Vlad Live Video pe PRO TV - Ediția de luni, 21 octombrie

Serialul ”Vlad” de pe PRO TV revine pe micile ecrane cu un nou episod, luni, 21 octombrie, de la ora 20:30. Se anunță noi dezvăluiri care schimbă strategia jocului pentru putere. Replica în jurul căreia se va da lupta acestui episod este: ”Se putea să te dezici?”, iar de aici partida de poker în care trăiesc personajele se duce pe alte ”meleaguri”.

Serialul ”Vlad” Live Video pe PRO TV, luni, 21 octombrie

Viețile personajelor, similare cu o partidă de poker, se complică la fiecare pas pe care îl fac. În episodul trecut, Adi și-a găsit o persoană de încredere în fața căruia și-a spus marele lui secret: ”Sunt Adi, n-am murit! Nu sunt nici în rai, nici în iad, sunt aici!”.

Serialul Vlad Live Video pe PRO TV - Ediția de luni, 21 octombrie
Serialul Vlad, un nou episod, luni, 21 octombrie, de la 20:30

Trecutul cutremurător al Deliei și al lui Cezar le-a tulburat planurile din prezent. Cei doi, puși la colț, ajung la discuții tensionate. După un schimb de replici, Delia i-a spus partenerului său că: ”O singură dată dacă mai faci așa ceva, eu dispar, îți jur! Nu o să mă mai vezi niciodată”. De asemenea, pentru că sunt înconjurați de dușmani, încrederea lor în oamenii care îi înconjoară se diminuează, astfel că Delia îi testează loialitatea lui Vlad.

Munca pentru ”Vlad”

În ”Blog de regizor”, un articol publicat de protv.ro, se arată că pentru a se livra către public al șaselea episod al sezonului 2 s-au tras multe cadre. ”Am filmat 945 de scene, 902 pagini, 1.002 minute în 4.227 de scene, iar astăzi va fi transmis cel de-al șaselea episod al sezonului, aproape vom trece de jumătate”. Tot aici se arată că mai sunt multe zile grele de filmare, sunet și editare, dar totul este aproape gata. Cu tristețe, toți își iau rămas bun de la o locație în fiecare zi sau de la un actor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI