Serghei Mizil s-a enervat pe Cătălin Măruță, în direct la TV. Gafa vedetei Pro TV

Serghei Mizil s-a enervat pe Cătălin Măruță, în direct la TV. Gafa vedetei Pro TV
Serghei Mizil a fost in emisiunea lui Catalin Maruta

Serghei Mizil a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica Sosurilor iuți. Vedeta a preferat să răspundă răspicat la întrebări, nu că nu i-ar plăcea să mănânce picant, ci pentru că se declară o persoană directă. Serghei Mizil a vorbit și despre planurile sale profesionale, și anume un nou film în care a fost distribuit în rol de…șef de penitenciar.

Serghei Mizil, rol într-un film nou

Serghei Mizil a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță că, pentru el, anul 2021 a fost unul greu pe plan personal, întrucât a trecut prin mai multe pierderi. Amintim că cea mai recentă pierdere, și poate cea mai grea pierdere, a fost sora sa, Donca, în urmă cu o lună.

”Anul ăsta am avut foarte multe înmormântări, am pierdut un cumătru, mătuși, socrul…a  fost un an stresant și cu covidul…”, a spus Serghei Mizil.

Însă pe plan profesional, Serghei Mizil a avut parte de un fructuos, iar acum este implicat într-un nou film, în care joacă alături de nume importante ale teatrului și cinematografiei, printre care Florin Piersic Jr. și Magda Catone.

”Pe plan profesional, fac un film, am un rol într-un film, alături de Florin Piersic Jr, Magda Catone și alții. Eu sunt șef de penitenciar. Începem la Jilava filmările.”, a dezvăluit Serghei Mizil, la care Cătălin Măruță a ținut să îl întrebe dacă este la prima lui experiență de acest fel.

Ce i-a reproșat Serghei Mizil lui Cătălin Măruță

Contrariat de faptul că Măruță nu cunoaște filmele în care a jucat Serghei Mizil, acesta din urmă i-a enumerat mai multe filme în care a fost distribuit, după care i-a adăugat, cu ton de reproș:

„Nu te uiți la filme, se pare, nici eu nu mă uit la emisiunile tale!”, a spus Serghei Mizil, care a apărut, de-a lungul timpului, în filme precum Check-In (2014). Funeralii fericite (2013), Reguli de circulație (2010), Marilena (2009).

Serghei Mizil a răspuns și provocărilor lansate din rubrica ”Sosurilor iuți”. Iată cum a decurs:

  • „Spune numele a trei femei care ți-au făcut avansuri din showbiz!
    Nu mi-a facut niciuna avansuri din showbiz. Nici eu nu le-am făcut avansuri.
  • Numește o femeie cu care te-ai fi căsătorit, dacă nu erai căsătorit cu soția ta.
    Cu Delia. E și frumoasă, si cum se îmbracă, are prezență, îmi place rău de ea. La ora actuală e cea mai cea.

Numește vedetele care nu au ce căuta în showbiz.
Mădălin Voicu, pentru că minte în tot ce spune. E foarte nasol la vârsta asta să ajungi la discuții d-astea, înainte eram frați. Ultima data a apărut cand a murit sora, a apărut el să vorbească de familia mea. Se baga în orice și bate câmpii la greu. El se bagă, ceartă pe toată lumea, când… Cum să dai tu lecții de viață când fiecare are bubele lui?

  • Aoleu, am uitat-o pe Tatoiu, pe care nici în groapă nu o uit. E la fel ca celălalt. Ea știe tot, se contrazice în emisiune ea cu ea. Pe Monica Tatoiu nu o știu personal, dar nu se poate să intri tu în viața omului așa! Ea știe absolut orice subiect. Mă dădeam cu capul de parbriz dacă uitam de Monica Tatoiu.

Am boală pe cei care nu fac nimic și vorbesc despre viața altora.” Citește continuarea răspunsurilor AICI. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI