Serghei Mizil este în doliu. Durerea este uriaşă: “Este cea mai tristă zi din viaţa mea”

Serghei Mizil este în doliu. Durerea este uriaşă: “Este cea mai tristă zi din viaţa mea”
Serghei Mizil, în doliu

Durerea a cuprins familia lui Serghei Mizil, care este în doliu după ce a primit o veste cumplită. Sora omului de afaceri a părăsit această lume, lăsând în urmă un gol imens în sufletul celor care au iubit-o. Din păcate, în ciuda eforturilor lui Serghei de a o păstra cât mai mult timp în viață, acesta cerând ajutorul internauților în luna mai a acestui an pentru a o salva pe Sonia Donca.

Familia lui Serghei Mizil este în doliu. „Cea mai tristă zi”

O zi neagră pentru cei care au cunoscut-o pe sora lui Serghei Mizil, după ce acesta a anunțat că este în doliu. Din păcate, acesta și-a pierdut sora, în ciuda luptei sale de a o ajuta să o salveze. Din păcate, eforturile lui Serghei au fost în zadar, iar acesta a anunțat pe pagina de Facebook că Donca a murit. Serghei Mizil susține că aceasta este cea mai tristă zi din viața sa, fiind profund afectat de pierderea suferită.

Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…, a scris Serghei Mizil, pe contul lui de Facebook.

A încercat să își salveze sora

Serghei Mizil publica un mesaj emoționant prin care îi ruga pe internauți să doneze sânge, indiferent de grupă, pentru sora sa, Sonia Donca, care avea mare nevoie de o transfuzie. Mesajul a fost distribuit de sute de persoane. Din păcate, se pare că gestul lui Serghei nu a reușit să prevină tragedia, bărbatul anunțând, cu tristețe, vestea că sora sa, Sonia Donca a încetat din viață. Se pare că sora lui Serghei Mizil se confrunta cu probleme de sănătate, însă acestea nu au fost făcute publice.

Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr. 2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie. Nu conteaza grupa de sange a donatorului.  Adeverința/bonul primit/ă la efectuarea donației trimiteti-le la adresa de email sau pe Whatsapp la numarul de telefon (datele pe biletul verde din poza de mai jos), cu specificarea pentru Sonia Donca, era mesajul postat de Serghei Mizil, pe contul lui de Facebook.

Sonia Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Sora lui Serghei Mizil, Donca, a trăit o iubire pasională cu Nicu Ceaușescu. Din păcate, dragostea celor doi nu a fost una cu un final fericit din pricina Elenei Ceaușescu, care nu l-a lăsat pe Nicu să se căsătorească cu ea. Din păcate, Sonia și Nicu au fost iubiți timp de zece ani, fiind chiar la un pas să aibă un copil împreună. Se pare că, pe când era o tânără de 16 ani, Sonia Mizil a rămas însărcinată, însă a fost forțată să facă avort.

Nicu Ceauşescu a iubit-o foarte mult pe fata lui Mizil, pe Donca, a vrut s-o ia de soție, dar Elena Ceauşescu nu l-a lăsat să se căsătorească cu ea. Această fată de 16 ani a fost luată de pe stradă forțat și dusă la un spital unde a fost chiuretată, însărcinată fiind cu Nicu Ceaușescu. Pentru Nicu, Donca Mizil a fost iubirea vieții lui, a povestit Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI