28 ian. 2021 | 10:08

Serghei Mizil, clipe șocante într-un spital covid. Ce făceau doctorii, chiar sub ochii lui: e de necrezut

Știri generale
Serghei Mizil, clipe șocante într-un spital covid. Ce făceau doctorii, chiar sub ochii lui: e de necrezut
Serghei Mizil acuză autoritățile de exagerări

Din păcate, printre multele victime în fața virusului COVID-19 s-a numărat și celebrul Serghei Mizil. Într-un final Mizil a scăpat cu bine de infecție, dar poveștile din spital relatat, parcă vin din filmele de groază.

”Doctorii, în halat, își dădeau măștile jos, fumau”

Serghei Mizil, una din cele mai populare personaje din media românească, a avut și el, din păcate, de suferit de pe urma infecției COVID-19. Într-un interviu recent acordat celor de la Antena Stars, despre cum a fost experiența sa. În același timp a vorbit și despre situația din spital văzută de acsta, cu ochii lui. Realitatea descperită de Serghei Mizil în spital este cu totul alta decât cea care este des prezentată la TV.

”Când am făcut, am zis să nu stau ca găina în casă, am și eu niște relații și am zis: hai, mă, să mă duc la un spital de COVID. Nu-i dăm numele, e spital mare numai de COVID în București. Ajung la poartă, portarii fără mască! «Ce faci aici, nea Serghei, aici nu intri decât dacă ai COVID. » «N-am COVID, mă, dar mă așteaptă cineva să-mi facă analizele… Adică am COVID, dar nu sunt confirmat, să văd acum»… Mă uitam la ei: mă, dacă e spital de COVID, cum să vorbești cu oamenii, tu fără mască?

Știam, la televizor, urlau că e full totul… Era un container făcut lângă spital. Am stat o jumătate de oră, singuri, zic: mă, ne-or fi băgat ăștia la protocol. Așteptam să vină bolnavii de COVID. O căldură de muream, eram în maiouri. Mergem la plămâni, nici dracul nu era. Doctorii, în halat, își dădeau măștile jos, fumau. Mi-a zis că am COVID și vorbea cu mine… «dom’le, fumezi?», «da, dom’le, fumez»… au început să fumeze, erau 5-6 medici într-o cameră, acolo, doctorii râdeau, fără măști.”, a povestit Serghei Mizil la Antena Stars.

Serghei Mizil acuză autoritățile de exagerări

Serghei Mizil este recunoscut pentru stilu-i caracteristic de a povesti lucrurile, dar nu este învățat să mintă, mai ales când este vorba de lucruri serioase. Declarațiile sle de la Antena Stars au fost menite să scoată în evindeță, spune el, exagerarea cu care au fost prezentate multe informații către public. După experiența avută chiar de el în spital, și după cele văzute, Serghei Mizil acuză autoritățile de multele exagerări propagate în spațiul public.

”Fii atent teorie: cică dacă fumezi, iei mai greu COVID. Și m-am dus acasă… bă, ce arată ăștia la televizor, câtă panică fac ăștia. Eu nu vorbesc de ATI, acolo o fi aglomerat, dar spitalul trebuia să fie plin cu sute de oameni care să vină să vadă, să le facă, să le ia sânge… Nimeni nu era.

Până la urmă, toți care au murit sau care au forme foarte grave, toți au avut probleme, chiar dacă erau tineri. Aveau probleme, ori cu plămânii, ori cu diabetul, ori grași. Unul care are astm și jumătate din plămâni terminați, și de la o răceală moare”, a mai spus Serghei Mizil.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro