Serban Copoț a făcut anunțul uriaș, după 20 de ani. Vestea dată de prezentatorul iUmor

Serban Copoț a făcut anunțul uriaș, după 20 de ani. Vestea dată de prezentatorul iUmor
Serban Copot a facut anuntul urias, dupa 20 de ani

Veste extraordinară pentru fanii trupei Animal X. După mai bine de două decenii de la lansarea band-ului, Șerban Copoț a făcut anunțul care îi va face extrem de fericiți pe admiratorii muzicii dance. Prezentatorul iUmor și-a lăsat mască urmăritorii din mediul virtual. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Serban Copoț a făcut anunțul uriaș, după 20 de ani

Animal X se va reuni cât de curând, sau cel puțin asta speră toți fanii celor trei baieți care făceau istorie la începutul anilor 2000 cu piese precum „Pentru ea”, „Să pot ierta” sau „N-am crezut”.

Hienă, Vierme și Șopârlă ar putea reveni în studio cât de curând, spre bucuria celor din generația anilor 90, care au crescut dansând, la bairam și în discotecă, pe muzica lor. Prezentatorul de la iUmor a dat vestea pe pagina lui oficială de Facebook, cu ocazia aniversării a 22 de ani de la înființarea celei mai populare trupe dance de băieți din istoria României:

„Deşi am luat o pauză foarte lungă, la un moment dat o să revenim in studio. Astăzi se implinesc 22 de ani de când ne-am înființat şi parcă, atunci cand privesc cu ochii minții, a fost ca ieri. O mulțime de amintiri frumoase şi concerte senzaționale! Big up, boys! @penca.laurentiu @alexandrusalaman @cercellazar @georgebelu99 @ivaivaiba #animalx #22deani #baietiidintrupa #amintiri

Ce fac, azi, Vierme și Șopârlă de la Animal X

Șerban Copoț, Alexandru Salamn și Penca Laurențiu au făcut istorie în muzica românească în anul 1999, când au înființat trupa Animal X. Au urmat ani grei de piese bune, sute de mii de concerte, milioane de fani și miliarde de emoții, amintiri și trăiri intense.

Anii au trecut, iar cei trei membri fondatori ai Animal X au luat-o pe drumuri separate. Pe Șerban Copoț îl vedem în fiecare săptămână la televizor. Artistul a devenit vedetă Antena 1 acum câțiva ani: a participat la Asia Express și la Te Cunosc de Undeva, iar, în prezent, îl vedem prezentând emisiunea iUmor în fiecare zi de miercuri. Este căsătorit cu Roxana, iubita lui din liceu, și au trei copiii împreună.

Laurențiu Penca este divorțat și întreaga lui viață se concentrează asupra fiului său și a intereselor din domeniul afacerii cu design interior pe care o deține. Chiar dacă s-a mutat din România și nu mai ține legătura la fel de des ca în tinerețe cu foștii lui colegi de trupă, Vierme spune că prietenia dintre ei nu se va stinge niciodată.

„Comunicăm dar ne și vedem, sincer nu foarte des. De multe ori viață se schimbă, prioritățile se schimbă. Dar ce consider că e cel mai important este că am rămas prieteni, și vom ține aproape mereu.”, declarat Laurențiu Penca.

Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, a părăsit și el indrustria muzicală și s-a mutat în Tenerife, acolo unde este fericit alături de soția lui Monica. Fostul roșcat de la Animal X este la a doua căsnicie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI