Selly schimbă tot în România. Anunță o premieră istorică: „Nu a mai fost așa ceva la noi”

Selly, anunț important pentru români

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai apreciați și mai urmăriți vloggeri din țara noastră. Cu o ambiție de fier, cu un talent aparte și o carismă specifică , Selly a reușit să bată record după record pe canalul său de Youtube. Recent, tânărul a anunțat ce va inaugura în premieră pe data de 1 Decembrie.

Anunțul bombă din partea vloggerului Selly

Mai este doar o zi până când îl vom putea urmări pe Andrei Șelaru înr-un show de zile mari, inaugurat chiar de Ziua Națională a României. Acesta a făcut anunțul neașteptat recent, fiind foarte curios de reacțiile oamenilor.

Selly este hotărât să transforme noul proiect într-unul dintre cele mai de succes de la noi din țară, anunțându-se un show de divertisment de calitate, cu invitați surpriză și dezbateri libere, pline de provocări.

„Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți.

Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vara.

Selly Show este gândit că un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a dezvăluit Selly, vloggerul care are până în aces moment trei milioane de abonați pe pagină lui de YouTube, potrivit wowbiz.ro.

Selly, atac dur la adresa ministrului Educației

Cine l-a ascultat pe Selly măcar o data în viață, sigur și-a dat seama de maturitatea cu care acest tânăr gândește lucrurile și perspectivele pentru noua generație. Nu au fost puține dățile în care adolescentul s-a confruntat cu ministrul Educației referitor la programă și la modul în care școala de astăzi nu le oferă elevilor șansa unui viitor promițător.

Cea mai recentă confruntare pe care Selly a avut-o cu Monica Anisie a fost în urmă cu o lună, atunci când ministrul Educației nu s-a prezentat la o întâlnire față în față cu Selly, invocând motivul pandemiei.
Intrigat de acest gest, Selly i-a transmis un mesaj acid Monicăi Anisie, prin care o acuza că nu dorește un viitor mai bun pentru educație.

“Fotoliul gol o așteaptă pe doamna Anisie. Pretextul acesta cu Covid este doar o fațadă. Dacă nu dorea să vină în platou, putea să o facă online, puteam prin Zoom, cred că nu s-a dorit ca această dezbatere să aibă loc. Inițial a acceptat, probabil că ulterior a fost sfătuită să nu vină, poate un consilier sau poate de deasupra ei din Guvern.

Impresia mea este că nu vrea să fie confruntată cu adevărul, că nu vrea să aibă o discuție despre viitorul educației. Întâlnirea de astăzi ar fi fost o confruntare pe fapte, de care doamna ministru a fugit. Să o spunem pe șleau”, a declarat Selly, potrivit stirileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI