Selly, despre prima noapte de amor. ”Mama dormea. Am dat tot ce am avut mai bun!” Vloggerul 5GANG a dezvăluit secretul

Selly a făcut dezvăluiri despre prima noapte de amor

Selly a vorbit despre prima noapte de amor, dar nu a vrut să dea foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Vloggerul a mărturisit că mama lui era acasă în acel moment, dar asta nu l-a împiedicat să își facă de cap cu iubita lui.

Selly a făcut dezvăluiri despre prima noapte de amor

În cadrul unui interviu acordat recent, vloggerul Selly a acceptat să vorbească despre mai multe subiecte, chiar dacă unele dintre ele au fost un pic incomode. Întrebat despre prima lui experiență cu o fată, Andrei Șelaru a declarat că a încercat să dea tot ce are mai bun în acea seară.

„Eram la mine acasă, era târziu, mama dormea și… am dat și eu ce-am avut mai bun”, a mărturisit Selly.

Membrul trupei 5GANG a dezvăluit și care a fost unul dintre cele mai ciudate momente din viața lui.

„Eram la Neversea anul trecut, stăteam la VIP și am vrut să mergem în mulțime. Eram în proximitatea primului rând și, la un moment dat, era un băiat în fața mea, care bănuiesc că era fan, dar nu a venit să facă poză cu mine. Efectiv, a început să țipe la toată lumea: ”Dați-vă, bă, că trece Selly!”. Nici până în ziua de azi nu mi-am putut explica acea reacție”, a spus Selly.

La doar 18 ani, vloggerul Selly a făcut deja primul milion de euro din publicitate. Ascensiunea lui a început în anul 2013, când a primit cadou o cameră video, a început să se filmeze și să posteze pe YouTube. Printre seriile sale de succes se numără Tipuri de profesori, Dacă Google ar fi om și Rap Battle. În data de 21 decembrie 2017 și-a făcut debutul în trupa 5GANG, odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia, Singuri Acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI