Șeful Pfizer, anunț șoc despre vaccinuri. Răsturnare de situație, toți românii trebuie să afle

Șeful Pfizer, anunț șoc despre vaccinuri. Răsturnare de situație, toți românii trebuie să afle
Șeful Pfizer, anunț despre vaccinuri

Ce anunț a făcut șeful Pfizer despre vaccinurile anti-covid. Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a spus, într-un interviu pentru o televiziune din Israel, că lumea va reveni la o viaţă aproape normală în câteva luni, dar a făcut și un anunț despre vaccinuri. Șeful Pfizer a mai spus și că vor continua să existe „anomalii, cum este Omicron”, dar că ele „vor putea să fie controlate”.

Șeful Pfizer, anunț despre vaccinuri

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a acordat un interviu pentru o televiziune din Israel. El a mărturisit că oamenii își vor relua traiul aproape de normal al vieții în câteva luni, dar și că este preferat în lupta cu covid-19 un vaccin care să se administreze anual.

„O dată pe an este mai uşor de convins oamenii să o facă. Este soluţia ideală din punct de vedere al sănătăţii publice. Cercetăm pentru a vedea dacă putem crea un vaccin eficient şi împotriva Omicronului şi care acoperă şi celelalte variante. Şi aceasta ar putea fi o soluţie, dacă nu apare ceva total diferit”, a spus Bourla, potrivit The Times of Israel.

Șeful Pfizer a mai subliniat că virusul cu care luptă acum planeta nu va fi eradicat. „Virusul va rămâne cu noi ani de zile”, a afirmat Bourla.

„Ar trebui să putem reveni la o viaţă normală în câteva luni”, a adăugat şeful Pfizer. Însă el a spus că vor continua să existe „anomalii, cum este Omicron”, „care vor putea să fie controlate”.

De altfel, compania Pfizer lucrează la un vaccin împotriva tulpinii Omicron, însă vor mai fi și alte variante, a susținut el.

„Virusul are tendinţa de a crea noi variante şi de a scăpa de imunitatea dată de vaccinuri sau cea naturală”.

Comparativ cu alte variante, numai Omicron a putut să treacă protecţia conferită de vaccinare, dar cu toate acestea imunizarea rămâne eficientă pentru prevenirea spitalizării în cazul infectării.

Șeful Pfizer, ținta activiştilor antivaccinare

Șeful Pfizer a explicat că antivacciniştii au afirmat în mod fals că soţia sa a murit pentru că el a forţat-o să își facă vaccinul. După apariţia acestei informaţii false, acesta şi-a sunat rapid copiii, dar şi pe părinţii soţiei sale, pentru a-i linişti şi a le spune că nimic că nimic din ce a apărut nu este adevărat.

„Însă cel mai important este că oamenii cred în aceste lucruri, oamenii care mor – cei mai mulţi nu sunt vaccinaţi. Au murit milioane de oameni din cauza lor, a unui număr mic de ‘criminali’”, a mai spus şeful Pfizer.

În încheiere, Albert Bourla a mai dezvăluit și că este constant ţinţa activiştilor antivaccinare care postează în mediul online informaţii false despre el şi îi trimit scrisori de ameninţare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI