14 iun. 2022 | 15:31

Secretul siluetei lui Emily Burghelea. Cum a slăbit după ce a născut EXCLUSIV

Monden
Secretul siluetei lui Emily Burghelea. Cum a slăbit după ce a născut EXCLUSIV
Emily Burghelea a slabit mult dupa sarcina

Emily Burghelea arată senzațional după ce a devenit mămica unei frumoase fetițe. Tânăra are o viață plină în timp ce îi oferă micuței sale tot ce este mai bun. Aceasta se ocupă de numeroase proiecte și are grijă să nu neglijeze facultatea. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate, care sunt secretele siluetei sale și cum reușește să se ocupe de toate!

Emily Burghelea: „Când ai grijă de un copil în proporție de 100%, uneori nu ai timp nici să mănânci!”

Emily Burghelea are o siluetă la care visează multe persoane, fiind înzestrată cu trăsături de zeiță și picioare lungi și tonifiate. Aceasta și-a revenit după sarcină într-un timp record.

Atunci când vine vorba despre secretele sale, ea ne-a povestit că fiica ei o face să aibă o viață cât mai activă. De asemenea, ea se ocupă și de facultate, care este foarte solicitantă:

„Am grijă de copil, asta nu înțeleg oamenii! Când ai grijă de un copil în proporție de 100%, uneori nu ai timp nici să mănânci. Eu încerc să am grijă și de alimentație în același timp, încerc să mănânc echilibrat și să îmi gătesc și mie, nu doar ei, dar este solicitant.

Pe lângă faptul că o cresc pe Amedea doar alături de soțul meu, el mă ajută foarte tare, mai am și facultatea, care este foarte solicitantă. Uite așa, caloriile se ard de la sine, fără să fac prea mult efort.

Am mers la sală însărcinată până în 8 luni și jumătate, am făcut sport pe parcursul sarcinii, dar, după ce am născut-o pe Amedea, am renunțat la sală. Am încercat să compensez cu plimbările prin parc, o scot pe Amedea în fiecare zi.”

De ce nu s-a gândit să renunțe la facultate

Emily Burghelea a demonstrat că este o luptătoare și poate să aibă grijă și de visele sale în timp ce este o mămică dedicată.

Ea ne-a povestit, cu lacrimi în ochi, că multe femei au tendința să uite de ceea ce le împlinește atunci când dau viață. Totuși, micuții își doresc ca, la finalul unei zile, mamele lor să fie fericite:

„Multe femei au tendința să facă treaba aceasta, să renunțe la ele în momentul în care devin mame. Aș vrea să le încurajez să rămână acolo și pentru ele, să fie în continuare luptătoare pentru visele lor.

La finalul unei zile, cred că orice copil își dorește ca mama ei să fie împlinită, fericită pe toate planurile.

Mamele renunță la ele pentru copii, de multe ori se întâmplă asta, având atât de multe responsabilități și griji pe cap, iar toată atenția este către copii, însă trebuie să fie mulțumite și cu ele pentru ca Universul să fie complet.”

S-a confruntat cu depresia postnatală pentru o perioadă foarte scurtă

Chiar dacă s-a simțit perfect după sarcină, totul s-a schimbat într-o zi, când anumite stări dificile au cuprins-o. Emily Burghelea s-a confruntat cu depresia postnatală, însă a avut alături de ea oameni care au ajutat-o să treacă peste perioada grea:

„Am fost foarte OK după sarcină, până într-o zi, când m-am confruntat și eu cu depresia postnatală. Dintr-o dată, mi s-a părut că am intrat într-un nor negru, fără nimic concret care să declanșeze treaba asta.

A fost teribil. Am avut noroc că am avut ajutoare în jurul meu care să mă scoată din situația aceasta. Am discutat cu un psiholog. Soțul meu, Andrei, a fost lângă mine. A despicat firul în 4 și și-a dat seama unde este problema și ce se întâmplă, a încercat să îmi ofere toate rezolvările ca să nu se agraveze stările.

Am înțeles că este hormonal și că foarte multe femei se confruntă cu depresia postnatală. Multe nu tratează treaba aceasta, din păcate, dar ar trebui. Poți să pici foarte ușor într-o extremă în care nimeni nu își dorește să fie.”

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
EVZ.ro
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro