Secretul pentru a scoate petele de deodorant de pe haine. Trucul e atât de simplu

Secretul pentru a scoate petele de deodorant de pe haine. Trucul e atât de simplu
S-a aflat secretul. Cum scoți petele de pe haine

Petele de deodorant de pe haine pot să îți dea mari bătăi de cap, mai ales pentru că ele arată inestetic și îți pot face o mulțime de probleme în momentul în care trebuie să participi la un eveniment important din viața ta. Nu trebuie să arunci piesele vestimentare, ci doar să folosești un truc genial!

Truc genial. Cum scapi de petele de deodorant de pe haine

Ți se pare că petele de pe haine nu dispar? În cazul în care ai spălat de prea multe ori piesele vestimentare, ai folosit produse diverse și într-un final a trebui să arunci bluzele care au fost compromise din cauză că s-au pătat după ce ai folosit deodorant, este nevoie să recurgi la altă tactică.

Petele de deodorant de pe haine pot să fie scoase folosind diferite ingrediente simple. Ele se găsesc în casele tuturor românilor și sunt la îndemâna oricui, așa că o să apreciezi trucurile pe care le folosesc gospodinele din toată lumea pentru a scăpa de probleme!

Oțet alb

O soluție făcută cu ajutorul oțetului alb o să te ajute să scapi de pete imediat, așa că hainele tale o să pară ca și noi! Trebuie doar să amesteci 500 ml de apă cu 100 ml de oțet alb, apoi să lași hainele în această soluție între 6-12 ore pentru a observa efectele spectaculoase.

Acid citric

Acidul citric este un al ingredient genial care te poate ajuta la treburile casnice care te fac să pierzi prea mult timp. Amestecă trei sau patru linguri de acid citric într-un litru de apă fierbinte. Acesta poate să fie achiziționat din farmacii, cât și din supermarket-uri.

Hainele tale trebuie să fie puse în respectivul amestec timp de 5 sau 6 ore pentru ca acidul citric să acționeze, iar apoi puse la spălat. Totuși, ingredientul poate să fie folosit doar pentru piese vestimentare albe, așa că nu îl utiliza atunci când vine vorba de haine colorate sau negre pentru a nu le distruge.

Bicarbonat de sodiu

Ingredientul are foarte multe beneficii, ținând cont că acesta este folosit la multe rețete de mâncare, dar și la curățenie. El te poate ajuta să scapi de petele de pe hainele deschise la culoare într-o clipă! Totuși, ingredientul poate să distrugă hainele închise la culoare sau colorate, așa că nu îl folosi pe acestea.

Trebuie doar să umezești îmbrăcămintea și să presari bicarbonat de sodiu peste pete, lăsându-l să își facă efectul timp de 5-6 ore. Hainele trebuie să fie apoi clătite și spălate ca de obicei. O să vezi imediat că piesele tale vestimentare arată mai bine ca niciodată!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI