Secretul omletei lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce pune în ea de lumea o iubește

Secretul omletei lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce pune în ea de lumea o iubește
Secretul omletei lui Catalin Scarlatescu de la Chefi la cutite

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai populari și apreciați chefi-bucătari din România. Simpaticul jurat de la Chefi la Cuțite și-a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete culinare. Ce pune în omletă de lumea o consideră atât de delicioasă. Trucul e unul simplu.

Secretul omletei lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite

Tu cum faci omleta? Fie că o preparăm cu brânză, cu bacon, cu ceapă sau verdețuri, un lucru este cert: omleta reprezintă, pentru mulți, cea mai simplă și rapidă metodă de a savura un mic dejun delicios și sățios. Chef Cătălin Scărlătescu și-a obșinuit prietenii virtuali cu tot felul de rețete alese și gustoase și nici de această dată nu a dezamăgit publicul.

Juratul de la Chefi la Cuțite le-a oferit internauților o variantă inedită de mic dejun. Pentru a obține titlul de Maestru al Micului Dejun în fața lui Cătălin Rizea, soțul artistei Adda, chef Scărlătescu și-a dezvăluit un secret incredibil. Cum se face cea mai bună omletă? Simplu, ingredientul secret este ardeiul iute, care îi dă un plus de savoare.

„Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește. Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.

Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. (…) Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pe contul său de Instagram.

Secretul pentru ca omleta să fie cât mai pufoasă

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online un truc genial pentru ca omleta să aibă un gust foarte bun. Secretul este să bați ouăle cât mai mult pentru ca preparatul să fie cât mai pufos.

„Cel mai mare secret la omletă e să fie bătută foarte bine, aerată. Cu cât e mai bătută, cu atât e mai umflată, mai pufoasă. Cătăline, Cătăline, să-nveți omletă de la mine. Am făcut și versuri pentru o melodie pe care să i-o cânți Addei dimineață. Picantă, proaspătă, ce mai vrei? Încercați-o pe asta! E cea mai simplă, cea mai spectaculoasă și cea mai proaspătă omletă”, a completat chef Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI