Secretul Mihaelei Rădulescu pentru o siluetă perfectă. Are corp de fotomodel la 53 de ani

Secretul Mihaelei Rădulescu pentru o siluetă perfectă. Are corp de fotomodel la 53 de ani
Secretul Mihaelei Rădulescu pentru o siluetă perfectă

A fost, este și va fi una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. La vârsta de 53 de ani, vedeta este într-o formă de milioane, dându-ne parcă senzația că a descoperit rețeta elixirului tinereții. Mihaela Rădulescu și-a dezvăluit secretul pentru o siluetă perfectă.

Mihaela Rădulescu, secretul pentru o siluetă perfectă

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute personalități TV de la noi din țară și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc.

Vedeta are 53 de ani și este într-o formă fizică de admirat. Mulți ar crede că a descoperit elixirul tinereții sau că se încadrează în categoria femeilor care au câștigat la loteria genelor, însă adevărul este cu totul altul.

Mihaela Rădulescu și-a dezvăluit secretul pentru o siluetă perfectă, precizând că are un stil de viață disciplinat din care sportul nu lipsește.

„În general, la mine nu e pe sezoane sau stai că vine vara, stai că vine iarna, nu. Am o disciplină constantă și fac sport de când mă știu și nu am de gând să mă las, pentru că dacă mi se mai întâmplă și mie să mai las baltă treaba asta și să mă apuc de dulciuri, simt nevoia să fac mai mult, mai e și vârsta, sunt mai multe lucruri care, la un moment dat, te fac să muncești puțin mai mult decât munceai sau să fii mai disciplinat decât de obicei, ca nu cumva să ajungi în zona în care e mai greu să elimini kilogramele în plus.

În general mă simt bine pe la un 57-58 de kilograme, dar s-a mai întâmplat să ajung și la un 59-60 și atunci stai puțin, știu că trebuie să mai reducem ceva, să alergăm mai mult, dar singura dată în viața mea când am avut o cu totul altă greutate a fost atunci când am fost gravidă, în rest, cu un plus, minus, pe acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru Click!.

„Am început să fiu puțin mai atentă”

Recunoaște că a avut întotdeauna un „metabolism bun” și că nu și-a interzis niciodată să consume un anumit tip de mâncare, cu toate că, în ultimii ani, a devenit mult mai atentă la alimentele pe care le include în meniul zilnic.

„Să știi că, în general, toată viața am avut un metabolism bun și am mâncat tot ce am poftit. Recunosc cinstit că nu mai fac chiar așa de câțiva ani buni.

M-am disciplinat puțin și la capitolul mâncare dar, dacă vrei, nu din pricina unei obsesii pentru greutate, ci din mai multă grijă pentru sănătate și, mă rog, avem și mai multe informații acum, știm mai bine ce ne face bine, ce nu, am început să fiu puțin mai atentă. Nu am vrut niciodată să fiu un vegetarian convins dar m-am trezit că aproape sunt.

Nu am vrut nici să fiu extremistă, mănânc foarte multe legume și fructe, dar nu sunt deloc împotriva unei bucăți de carne, dacă mi-e poftă. Doar că văd că mi se întâmplă tot mai rar”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Mihaela Rădulescu. De ce se retrage din viața publică

Urmăriți Playtech.ro și pe