Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme. Toți românii pot face la fel

Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme. Toți românii pot face la fel
Ion Cristoiu unul din cei mai cunoscuți jurnaliști români

Ion Cristoiu, fără niciun fel de discuție, este unul din cei mai importanți junraliști români. Este din garda veche, cum s-ar spune. Cu toate astea, la începutul anilor 90 celebrulș jurnalist avea o poreclă, cel puțin ciudată, I se spunea Ardei gras.

Secretul lui Ion Cristoiu

În vremea tinereții sale, a avut o singură problemă, și anume greutatea. Jurnalistul mărturisea recent că în acei ani avea aproape 105 kg, și de aici și porecla Ardei gras. Din acest moitv, după o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele, Ion Cristoiu a decis să treacă la cură de slăbire.

”O poreclă a fost ardei umplut, pusă de Vadim. Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere porecla. Rămân ca o performanță. Am slăbit 30 de kilograme într-o lună. A fost ceva groaznic. Nu vreau să rămân în istoria României prin atâta. M-a durut pentru că mi-a atras atenția că eram gras. Nu eram atât de conștient și m-am uitat în oglindă, m-am enervat și am zis că slăbesc. Una din mistere este să îți ții sub control greutatea, deși e greu”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu, în emisiunea lui Cristache, de la TVR.

Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme

Acesta recunoaște că a fost o cură strictă, ținută timp de o lună și jumătate. După această perioadă Ion Cristoiu a reușit să scape de cel puțin 30 de kilograme din cele 105 cât avea la începutul dietei. Jurnalistul Ion Cristoiu, după cum povestește chiar el, a renunțat în toată această perioadă la multele obiceiuri dăunătoare și, în special, la anumite alimente. Printre acestea, pâinea albă, zahărul rafinat, alcoolul și, cel mai important, mesele de seară, târzii.

Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme. Toți românii pot face la fel
Ion Cristoiua slăbit 30 de kg într-o lună

În acea perioadă nici programul jurnalistului nu era unul chiar echilibrat. Cu multe ore pierdute în redacția de ziar, mese luate pe fugă și cu te miri ce, era normal să ajungă la un asemenea dezechilibru. Acum însă, la 20 de ani de la această decizie, Ion Cristoiu arată bine, cu 30 de kilograme mai puțin și se simte sănătos.

În afară de cura de slăbire bazată pe renunțarea la anumite alimente, jurnalistul s-a apucat de înot și de jogging, lucruri ce l-au ajutat să-și mențină forma de astăzi în echilibru.

“Este o dietă corectă, mai ales pentru cei care nu se pot disciplina din punct de vedere alimentar. Eu nu recomand eliminarea mesei de seară, ci doar atenţie la ce consumă. Este foarte bine că a eliminat pâinea albă, alcoolul şi zahărul rafinat. Este lăudabil că a reuşit să-şi menţină greutatea atât timp”, a spus specialistul în nutriție, Cori Grămescu.