Secretul Irinei Loghin la 82 de ani. Ce face în fiecare dimineață, de fapt

Secretul Irinei Loghin la 82 de ani. Ce face în fiecare dimineață, de fapt
Secretul Irinei Loghin la 82 de ani

Care este secretul Irinei Loghin la vârsta de 82 de ani pentru a se menține mereu într-o formă bună. Se știe că îndrăgita interpretă de muzică populară are grijă de sănătatea ei, iar de data aceasta artista a dezvăluit ce anume o ajută să își mențină un tonus ridicat cât e ziua de lungă.

Secretul Irinei Loghin la 82 de ani

Irina Loghin a dezvăluit care este secretul căruia se menține în formă bună. Artista bea zilnic, în fiecare dimineață, un anumit ceai care îi poate asigura doza de vitamine necesară pentru o zi întreagă.

Irina Loghin se menține într-o formă excelentă la vârsta de 82 de ani. Ea este de părere că toate provin de la alimentație, iar secretul său constă într-un ceai de cătină pe care îl consumă în fiecare dimineață. Artista are grijă de sănătatea ei, iar acest stil de viață pare a-i fi benefic.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

În ce privește alimentația, artista de muzică populară are grijă să consume numai alimente bune, însă acesta nu este singurul lucru. Irina Loghin a fost surprinsă în timp ce făcea mișcare în parc, astfel că interpreta de muzică populară combină alimentația cu sportul, pentru o stare permanentă de bine.

„Am renunțat la carne”

Irina Loghin a mai mărturisit că nu consumă carne foarte des, nu gătește carne de porc, iar de sărbători preferă sarmale din carne de pește.

„Pentru mine este tot Crăciunul ca anul trecut ce am făcut anul trecut voi face și anul acesta. Mă voi duce la copii sau vin copiii la mine. De obicei, eu nu gătesc porc. Pentru mine carnea este departe de mine, am renunțat la carne.

Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Dar doar când nu am încotro când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Avem un  fin al nostru care ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmalele de pește.

Pentru restul fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani”, spunea Irina Loghin înainte de Crăciun, potrivit click.ro.

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. La cei 82 de ani ai săi, artista uimește prin frumusețea și energia de care dă dovadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI