Secretul Corinei Caragea pentru o siluetă perfectă. Ce face pentru a nu se îngrășa nici de Paște
Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete de televiziune din România. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice, iar pe an ce trece arată tot mai bine. Cum reușește bruneta să nu pună kilograme în plus, în perioada sărbătorilor pascale.
Cum petrecea Corina Caragea Paștele în copilărie
Corina Caragea îmbrățișează cu drag tradițiile și obiceiurile de Paște, rememorând anii din copilăria, când petrecea sărbătorile pascale la bunici. Prezentatoarea știrilor sportive este de părere că, la sat, Paștele este de basm, iar sărbătorile capătă magie.
„Amintirile mele cele mai frumoase sunt de acolo, au coloana sonoră a colindelor de Crăciun și mirosul cozonacilor făcuți de mamaie, aburinzi.
Îmi amintesc de împărtășania la bisericuța din sat, slujba de duminică la care mergeam cu tataie, cum vopsea mamaie ouă și făcea model cu foaia de ceapă…”, a povestit Corina Caragea în exclusivitate pentru ego.ro.
Fiind o împătimită a călătoriilor, Corina Caragea le recomandă românilor să viziteze Maramureșul, în perioada sărbătorilor, pentru a avea parte de o experiență ca în povești.
Cum își menține Corina Caragea silueta de adolescentă
La masa festivă de Paște, Corina Caragea nu se abține de la a gusta cele mai alese bucate tradiționale. Cu toate acestea, fanii brunetei se întreabă care este secretul siluetei sale de fotomodel.
Ei bine, vedeta are câteva trucuri la care apelează, pentru a se menține într-o formă de zile mari. Bruneta are grijă să mănânce câte puțin din toate și să nu exagereze cu porțiile, pentru ca, mai apoi, să nu fie nevoită să recurgă la metode drastice pentru a slăbi.
„Abia aștept să mănânc cozonac și drob, să ciocnesc ouă cu prietenii și ăsta să fie un nou pretext ca să ne adunăm, să mergem înainte la Slujba de Înviere și să râdem unii de alții când vine vorba despre talentele în bucătărie.
Oricum, sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate – piftie, șorici, drob, sarmale, gogoși, cozonaci, tot ce gătesc alții, că eu nu mă pricep.
Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate, îmi pun două sarmale în farfurie, nu 5, iau o felie de cozonac, nu tot, știu când să mă opresc. Și un truc este să mă satur repede dacă încep cu ciorba sau cu supa. Alcool nu beau niciodată.”, a completat prezentatoarea TV pentru sursa citată.