Secretul clătitelor care nu rămân crude şi se coc uniform, dezvăluit la Chefi la cuţite 2023. Ingredientul pe care nu trebuie să îl omiţi
O probă de viteză și îndemânare a fost scânteia ce a „incendiat” bucătăria de la Chefi la Cuțite. Greșeala unui concurent a dezvăluit secretul clătitelor care nu rămân crude şi se coc uniform. Jurații au spus care este ingredientul pe care nu trebuie să îl omiţi când prepari acest desert aparent banal, dar care le-a dat mari bătăi de cap celor trei echipe.
Noi tensiuni la Chefi la Cuțite
Battle-ul cu numărul șase al acestui sezon al show-ului culinar de la Antena 1 a început cu o probă de viteză și îndemânare ce a creat tensiuni uriașe în bucătăria Chefi la Cuțite.
Fiecare echipă a ales un concurent care a trebuit să prepare cât mai multe clătite, în doar cinci minute. La prima vedere, proba părea simplă, chiar banală.
„Fiecare concurent va primi compoziție pentru clătite și o tigaie. Nu aveți voie să folosiți palete, vreau să văd acea mișcare clasică, flip. Veți avea cinci minute la dispoziție să faceți cât mai multe clătite perfecte.
La final, trebuie să nu văd clătite rupte, ciobite, găurite, arse și așa mai departe”, a explicat Irina Fodor.
Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au izbucnit de nervi la Chefi la Cuțite: ‘Balamuc! Doamne ferește’
„Băi, nebunule! Nu te mai victimiza!”
Proba a început cu o ceartă uriașă între chefi. Cătălin Scărlatescu i-a sugerat lui Alex Mihoc, al său Cuțit de Aur, să facă pancakes, de mici dimensiuni, astfel încât să poată face patru într-o singură serie, însă a fost acuzat să încalcă regulile.
„Băi, nebunule! Nu te mai victimiza!”, a strigat Bontea la liderul echipei albastre, atunci când acesta a încercat să se apere, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.
Secretul clătitelor care nu rămân crude şi se coc uniform
Timpul se scurgea și era evident că echipa magenta avea mari probleme. Clătitele făcute de Ioana Dehelean nu erau coapte.
Analizând fiecare mișcare a concurentei sale, Florin Dumitrescu a observat că aceasta nu pusese un ingredient esențial în tigaie: uleiul. Acesta este, de fapt, secretul clătitelor care nu rămân crude şi se coc uniform.
Te-ar putea interesa și: Umilință supremă pentru Cătălin Scărlătescu, la Chefi la Cuțite. Și-a ieșit din minți: „Îmi vine să sap o groapă și să mă arunc”