Secretul celor mai bune deserturi făcute în casă. Doar gospodinele adevărate îl știu

Secretul celor mai bune deserturi făcute în casă. Doar gospodinele adevărate îl știu
Secretul celor mai bune deserturi facute in casa. Doar gospodinele adevarate il stiu

Atunci când vrei să pregătești o anumită rețetă de desert sau doar ai poftă de ceva bun și dulce, iată care este secretul pe care toate gospodinele îl știu. Cum se pregătește cel mai bun desert în casă. Ai nevoie doar de două ingrediente esențiale.

Ingredientele secrete pentru cel mai desert făcut în casă

Pentru acele momente în care te-ai plictisit să mănânci aceleași preparate acasă și vrei să guști ceva bun și dulce sau pentru zilele în care copilul tău este deprimat și vrei să-l înveselești cu o surpriză cât se poate de dulce, iată care este trucul genial pentru a face cea mai bună prăjitură sau cel mai bun chec.

Cu toții știm că cele două ingrediente de bază pentru orice desert reușit și savuros sunt ouăle și untul. Cu toate acestea, gospodinele au dezvăluit un secret legat de prepararea aluatului desertului. Atunci când cumperi ingredientele pentru a face o prăjitură sau un tort de casă, cel mai important este să alegi cu multă grijă ouăle.

Ouăle și lactatele trebuie să fie de cea mai bună calitate. Secretul constă în alegerea unor ouă proaspăte de țară, pentru ca aluatul să devină pufos, iar blatul să capete o culoare aurie. Gălbenușul portocaliu al ouălor de țară dau culoare pandișpanului, care va fi extrem de gustos.

Cum alegem ouăle și lactatele potrivite pentru a pregăti cel mai bun desert făcut în casă

De asemenea, un alt truc care vine întrajutorarea gospodinelor este acela de a folosi lactatele cu o concentrație ridicată de grăsimi. De exemplu, atunci când vrem să pregătim o prăjitură, lactatele trebuie să fie cât mai grase.

Cu alte cuvinte, laptele să fie de 3,5 grăsime și untul să aibă o concentrație de minim 82% grăsime, asta pentru ca toate ingredientele să se combine bine și rezultatul final să fie unul deosebit. Care este motivul pentru care grăsimile din lapte trebuie să fie atât de mari? Deoarece acest truc permite prăjiturilor să fie mai fine, devin ușor de omogenizat și capătă un gust de nota 10.

De asemenea, un alt truc este să folosești ingredientele păstrate la temperatura camerei pentru ca aluatul să nu se strice. Așadar, ouăle, untul, laptele și celelalte ingrediente necesare pregătirii unui desert făcut în casă trebuie scoase din frigider cu cel puțin o oră înainte de a te apuca de rețetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI