Secretul anti-îmbătrânire folosit de Ana Aslan. Ce aliment nu îi lipsea de pe masă femeii care a descoperit elixirul tinereții

Secretul anti-îmbătrânire folosit de Ana Aslan. Ce aliment nu îi lipsea de pe masă femeii care a descoperit elixirul tinereții
Ce elixir al tinereții avea Ana Aslan?

Ana Aslan a găsit secretul de care multe doamne sunt interesate! Femeia a descoperit elixirul tinereții și l-a împărtășit în special cu toate doamnele și domnișoarele care își doresc acest lucru. Doctorul a inventat leacul celebru și a reușit să trăiască frumos aproape 92 de ani. Cum reușea să se mențină în formă și ce avea mereu în dieta alimentară? ,,Se îngrijea foarte mult, nu se satură niciodată”, a susținut una din menajerele sale.

Ana Aslan a găsit elixirul tinereții: ce alimente mânca?

Ana Aslan a fost una din femeile geniale pe care le-a oferit România lumii întregi. Aceasta a reușit să fascineze pe toată lumea cu descoperirile sale.

Ea a trăit aproape 92 de ani și s-a bucurat de o viață echilibrată, dar și de o tinerețe veșnică de care orice femeie s-ar bucura. Ioana Preda a fost menajera acesteia mai bine de zece ani, așa că i-a învățat programul și obiceiurile pentru a le da mai departe.

Ana Aslan era foarte atentă la siluetă. Carnea de vită nu lipsea din alimentația sa, iar la finalul mesei avea grijă să nu se ridice niciodată sătulă. Mai mult decât atât, atunci când i se făcea poftă de ceva dulce sau mai dorea ceva de mâncare, servea doar o bomboană.

„Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satură niciodată, când îi era foame zicea: ‘Dă-mi o bomboană!’ Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata”, povestește Ioana Preda.

Vezi și: Ana Aslan și invidia Elenei Ceaușescu: românca târâtă prin tribunale, după ce a făcut “elixirul vieții” pentru președinții lumii

„Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante”

Doctorul știa să mănânce bine, mergea la restaurante și comanda cele mai bune preparate, dar și gătea fantastic. Toate alimentele trebuiau să fie cât mai naturale, iar conservele erau clar evitate.

„Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură. Întodeauna lua masa la 1:30 îmbracată, chiar daca era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respectă acest ritual”, adaugă ea.

Cea din urmă avea o clasificare în privința cărnii. Mai exact: carnea de vacă, peștele, pasărea, miel/oaie și porc, iar mai apoi a recomandat ficatul și limba.

Ana Aslan s-a născut la 1 ianuarie 1897 la Brăila. Aceasta a fost un medic român specialist în gerontologie, academician din 1974 și director al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie. Specialistul a evidențiat importanța procainei în ameliorarea tulburărilor distrofice legate de vârstă. Mai târziu a aplicat-o pe scară largă în clinica de geriatrie, sub numele de Gerovital.