Secretele lui Radu Dumitrescu de la Masterchef, dezvăluite La Măruță. Ce meserii a avut și cum a slăbit 40 de kg vedeta PRO TV

Secretele lui Radu Dumitrescu de la Masterchef, dezvăluite La Măruță. Ce meserii a avut și cum a slăbit 40 de kg vedeta PRO TV
Radu Dumitrescu a făcut mărturisiri inedite

Radu Dumitrescu de la Masterchef și-a dezvăluit toate secretele! Celebrul chef a mărturisit ce meserii a avut înainte de a asculta de adevărata lui chemare. În același timp, vedeta PRO TV a povestit cum a început să gătească. Nu mulți știu aceste lucruri despre el!

Dezvăluiri despre Radu Dumitrescu de la Masterchef. Unde a lucrat în trecut

Radu Dumitrescu face parte din juriul Masterchef, așa că acesta a vorbit despre ce se întâmplă în celebra emisiune. Mai mult, acesta a mărturisit că pasiunea pentru gătit a descoperit-o mai târziu, după ce a lucrat în bancă și ca grădinar în Spania.

„Concurenții sunt mișto. La început îi vezi pe mulți, apoi îți dai seama că nu trebuie să atașezi de nimeni. Sunt câțiva care au potențial să fie noul Masterchef. Sunt oameni normali, civili cum le zicem noi, care încearcă să își găsească o cale.

M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă. M-am făcut grădinar prima oară. Am fost gras, m-am îngrășat pe fond nervos. Am fost grădinar în Spania timp de un an.

A fost cea mai mișto perioadă din viața mea din punct de vedere mental. Eram beat într-o seară, am pus niște poze pe niște site-uri și așa am început (n.r. cariera sa în bucătărie).”, a povestit el la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Eram terifiat”

Călătoria vedetei PRO TV în bucătărie a început de jos. Acesta a prăjit cartofi, apoi a devenit șeful unui restaurant vegetarian. La început, Radu Dumitrescu avea mari emoții cu privire la mâncarea pe care o servea clienților.

„Am prăjit cartofi, după am fost șeful unui restaurant vegetarian. Am marele avantaj că slăbesc la fel de repede precum mă îngraș. Pot să dau jos 3 kilograme într-o săptămână.

Alimentație și sport. A fost mișto la restaurantul vegetarian, eram terifiat, una este să gătești acasă și alta este să iei bani pentru asta.

Tipa care avea restaurantul mi-a zis să stau liniștit că dacă e mâncarea proastă le dăm vin din partea casei. A fost foarte OK.”, a mai zis acesta.

Cum a slăbit Radu Dumitrescu 40 de kilograme

De asemenea, Radu Dumitrescu a demonstrat că este extrem de ambițios. Acesta a reușit să slăbească 40 de kilograme după ce medicii l-au avertizat cu privire la problemele pe care le-ar putea avea din cauza kilogramelor în plus.

„M-am trezit într-o dimineață, aveam amețeli. Mi-am făcut un control, eram în Spania. Era totul perfect cu sănătatea mea, doar că începea să îmi crească tensiunea. Asta a fost tot.

Am început să fac un fel de hiking lejer. Mă întorceam seara, îmi verificam cântarul și asta m-a ajutat. Și dietă. Apoi, am început să alerg constant.

Eu sunt băutor de vin, îngrașă dacă bei 70 de sticle și dacă mănânci o jumătate de porc.”, a mai zis el.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI