Secretele lui Mr. Pink. Ce legături neașteptate avea fostul iubit al Monicăi Gabor

Secretele lui Mr. Pink. Ce legături neașteptate avea fostul iubit al Monicăi Gabor
Ce secrete avea Mr. Pink?

Mr. Pink este unul din personajele misterioase în privirile fanilor modelului. Cei doi și-au ținut viața foarte departe de ochii curioșilor, iar după despărțire ies la iveală detalii neștiute despre afacerist. Ce secrete avea bărbatul?

Ce secrete avea Mr. Pink?

Monica Gabor a trăit la extreme. Aceasta a ajuns dintr-o fată simplă din Bacău celebra doamnă de la Izvorani, ulterior a făcut un copil cu fostul milionar român. Nimeni nu a crezut în povestea lor de dragoste, dar ei au continuat să nu bage în seamă gurile rele.

Totul s-a terminat cu mare scandal în dreptul custodiei micuței pe care o au împreună, iar viața ambilor foști soți s-a schimbat enorm. Columbeanu a pierdut afaceri mari și celebra vilă, iar Moni s-a mutat peste ocean unde a găsit un partener cel puțin misterior.

Dacă în relația cu Irinel fiecare detaliu era purtat în văzul tuturor, în povestea cu Pink a fost chiar la extremă. Iată că din ce în ce mai multe amănunte neașteptate ies la iveală după despărțirea de acesta. Cel din urmă avea legături cu mulți oameni importanți.

În cadrul unui articol din presa din Hong Kong se subliniază că: ”Nimeni nu cunoaște resursele financiare din spatele lui Mr Pink”. În articol mai apare și că ”în China nu s-a scris niciodată despre el”.

Ce scrie presa din Hong Kong

„La ceremonia de semnare a înțelegerii și-a făcut apariția și un om de afaceri de pe alt continent, poreclit Mr Pink, care de asemenea este unul dintre cumpărători. Rămâne un mister cine e rezidentul din Los Angeles care se prezintă cu numele de Poe Qui Ying Wangsuo. În China nu s-a scris niciodata despre el.

Mr Pink și-a căpătat porecla pentru ca societatea lui vinde băutura cu același nume, care este foarte populară pe piața americană. Produsul a fost lansat și în China în 2012, iar la conferința de presă au participat mai mulți artiști internaționali, dar nimeni nu cunoaste cu adevarăt resursele financiare din spatele lui Mr Pink”, mai arată sursa citată, conform wowbiz.ro.

Surse apropiate de fostul cuplu au șocat cu detaliile despre viața pe care o ducea modelul în America. Aceasta era atent supravegheată și nu avea voie să facă niciun pas fără ca iubitul să știe.

Fosta parteneră a lui Mr. Pink nu pleca departe de casă nici pentru cumpărăturile zilnice și în orice deplasare era în compania bărbatului. De asemenea, aceeași sursă a mai subliniat că tot miliardarul chinez ar fi fost cel care n-ar mai fi lăsat-o să revină în vizite acasă după ce Irinuca a ajuns în atenția lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI