17 iun. 2021 | 18:39

Secretele celui mai gustos pește. Cu ce trebuie condimentat, de fapt

Diverse
Secretele celui mai gustos pește. Cu ce trebuie condimentat, de fapt
Cum gătești cel mai bun pește la tine acasă. Condimentele secrete

Peștele poate să fie ușor de gătit în casele românilor, dar ce ne facem în momentul în care acesta nu are gustul pe care îl obțin cei mai buni bucătari? Există câteva secrete pe care toată lumea ar trebui să le știe în momentul în care acest fel de mâncare este preparat, iar totul are legătură cu anumite condimente.

Secretele bucătarilor pricepuți. Cum gătești cel mai bun pește

Există câteva trucuri chiar din Delta Dunării ce vor oferi un plus de savoare preparatului. În timp ce peștele este chiar ușor de gătit și reprezintă o masă sănătoasă, acest tip de mâncare nu merge bine chiar cu orice condiment. Pentru a găti la fel ca unii dintre cei mai cunoscuți bucătari, trebuie să te folosești de elemente simple, ce sunt la îndemâna oricui.

Nu îți îndrepta atenția spre fel și fel de artificii culinare, nu este cazul! Vei avea cele mai bune preparate dacă adaugi doar foarte puține condimente. Cei ce prepară acest fel de mâncare în Delta Dunării adoră să folosească pătrunjel. Dacă în această poveste culinară intră untul și lămâia, atunci acest ingredient va da o aromă specială preparatului și va ajuta la frăgezirea cărnii.

Piperul și sarea nu trebuie să lipsească atunci când vorbim de pregătirea peștelui. Pe lângă faptul că se găsesc în orice locuință, aceste ingrediente merg foarte bine cu respectivul fel de mâncare fără a se adăuga alte condimente. Totuși, dacă îți dorești un plus de savoare, poți să îți pui și puțin rozmarin sau coriandru. Acestea din urmă vor oferi o mireasmă parfumată și un gust mult mai aromat ce îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi.

Ce condimente nu trebuie să îți lipsească din casă

Pe lângă condimentele spuse mai sus, mărarul reprezintă alegerea perfectă în combinație cu peștele. Se pot alege semințe, dar și frunze de mărar pentru a da un gust deosebit, potrivit Impact. De asemenea, acest ingredient merge mână în mână cu somonul, pește pe care îl consumă foarte mulți români datorită gustului său extraordinar.

Nu trebuie să uităm de coriandru, ce va oferi o aromă intensă. El nu lipsește niciodată din bucătăriile restaurantelor specializate în mâncăruri pe bază de pește, așa că trebuie neapărat să îl ai în casă. În cazul în care îți dorești ceva spectaculos, alege Măghiran Dulce. Cum preparatul este pretențios, este imporant să te limitezi la doar anumite condimente pentru a nu da greș în momentul în care îți dorești să pregătești cel mai bun pește ce se aseamănă cu unul gătit în Delta Dunării.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro