Secretara șefă de la Universitatea de Medicină a fost găsită moartă. Femeia fusese dată dispărută și nimeni nu știa nimic de ea

de: Daoud Andra
18 09. 2024

Autoritățile din Capitală sunt în alertă, după ce o femeie a dispărut fără urmă. Vali Cătălina Matei, în vârstă de 43 de ani, este secretară șefă la Facultatea de Medicină din București, iar de marți seara familia nu mai știe nimic de ea.

Secretara de la Facultatea de Medicină este dată dispărută

Update 18 septembrie, ora 21:00. Femeia, care plecase de acasă noaptea trecută, a fost găsită fără viață într-un lac din București, anunță Poliția Capitalei. Cazul urmează să fie investigat de către Serviciul Omoruri, împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru a se stabili împrejurările decesului.

Știrea inițială:

Femeia a plecat de acasă în noaptea de marți spre miercuri, iar de atunci familia nu mai știe nimic de ea. Cătălina Matei locuiește în Sectorul 2 din București, iar rudele spun că a ieșit din casă aproape de miezul nopții, marți spre miercuri. Familia a dat-o dispărută, iar cei care au văzut-o sau știu ceva despre ea trebuie să ia legătura cu autoritățile.

În momentul dispariției, femeia în vârstă de 43 de ani era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni bleumarin, un pulover gri și pantofi sport albi. Cătălina Matei are 1,60 m înălțime și în jur de 60 de kg. Are părul de culoare șaten închis, de lungime medie, și ochii albaștri.

”În cursul zilei de 18.09.2024, în jurul orelor 00:00, a plecat de pe raza Sectorului 2 și nu a mai revenit la adresă până la momentul semnalării. Îmbrăcăminte: pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Vali Cătălina Matei a dispărut de acasă

Gemeni dispăruți în Târgu Jiu

Dispariția angajatei de la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila nu este singura din ultimele zile. Tot în cursul zilei de marți, doi frați gemeni în vârstă de 15 ani au dispărut de acasă, la Târgu Jiu. Adolescenții au plecat dimineața la școală și nu s-au mai întors. Din spusele apropiaților, băieții s-ar fi certat cu tatăl lor cu câteva seri înainte.

”La data de 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii ai săi, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu”, anunţă autorităţile.

Potrivit legislației în vigoare, cei care văd o persoană care este dată dispărută sau au informații despre ea sunt obligați să anunțe autoritățile, fie prin telefon, la numărul unic 112, fie la cea mai apropiată secție de poliție.