Sebastian Dobrincu, reacție surpriză despre Vica Blochina, după ce a părăsit Survivor. Ce a spus și despre Gheboasă

de: Ana Chivu
20 01. 2023

Sebastian Dobrincu a ajuns în România, după ce a părăsit emisiunea ,,Survivor România 2023”. Celebrul antreprenor a povestit despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre colegii pe care i-a avut în echipa Faimoșilor. Puțini din fanii show-ului sportiv s-ar fi așteptat la asemenea mărturii din partea tânărului. Ce mărturisiri a făcut despre Vica Blochina sau Gheboasă?

Sebastian Dobrincu a revenit în România: ce a spus despre Vica Blochina sau Gheboasă?

Sebastian Dobrincu a oferit primul interviu după ce a părăsit emisiunea ,,Survivor România 2023”. Tânărul a fost nevoit să își ia adio de la colegii săi de insulă după ce s-a accidentat în timpul unui joc. Faimosul s-a întors acum acasă și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Cel din urmă a mărturisit că regretă foarte mult că nu a reușit să mai stea în competiție și să lupte alături de Faimoși, mai cu seamă că s-a simțit extraordinar în preajma lor. Mai mult decât atât, antreprenorul a subliniat că a reușit să lege și câteva prietenii în cele două săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

,,Când eram pe jos, îmi repetam un singur lucru în minte: “Doamne, te rog să nu fie rupt”. Știam că singurul lucru care m-ar putea opri din parcursul meu era însăși neatenția mea. Se pare însă că de ce ți-e frică, nu scapi, iar doctorii au concluzionat rapid că este într-adevăr o accidentare ce necesită intervenție chirurgicală de urgență”, a povestit tânărul, pentru unica.ro.

,,Un suflet cum rar iți e dat să întâlnești”

Cel din urmă a declarat că s-a simțit fabulos în preajma Faimoșilor și că se bucură de faptul că i-a fost dat să relaționeze în asemenea fel cu un nou grup de oameni.

De asemenea, băiatul a menționat că tocmai dorința comună de a supraviețui i-a unit profund. Vica a fost cea care a reușit să îl surprindă plăcut, iar despre Ghebe a povestit că a fost ușor dezamăgit pentru că îl știa o fire luptătoare.

,,Ca în familie! Rar mi-a fost dat să relaționez în asemenea fel cu un grup nou de oameni. Dorința comună de a supraviețui ne-a unit profund. Ne-am avut ca frații și surorile, încă de la plecarea în Dominicană. Sunt recunoscător pentru prieteniile de viață pe care le-am legat la Survivor.

Un prim exemplu a fost Vica, care mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vis-a-vis de imaginea ei publică sunt complet nefondate. Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar iți e dat să întâlnești. Pe cealaltă parte, recunosc că am fost ușor dezamăgit de Ghebe. Știind ce fire luptătoare este de fel, am simțit că a renunțat mult prea devreme”, a mai mărturisit el pentru sursa citată.