Sebastian Chitoșcă, cerere în căsătorie după Survivor România. Ce vrea să facă alături de Zanni

de: Anca Lupescu
06 07. 2021

Sebastian Chițoșcă, fostul concurent Survivor, este în culmea fericirii. Faimosul și-a cerut în căsătorie iubita în direct. A încălcat regulamentul ca să îi scrie, iar asta că dorul de iubita lui l-a făcut să apeleze la acest gest disperat.

Sebastian Chițoșcă a încălcat regulamentul pentru soția lui

Alexandra și Sebastian Chițoșcă au trecut împreună prin clipe îngrozitoare. Tânăra a pierdut o sarcină, însă acum relația lor pare că evoluează frumos. Au reușit să treacă împreună peste acest moment dificil datorită înțelegerii și a iubirii dintre ei.

Fostul Faimos și iubita lui au făcut dezvăluiri neașteptate. El a povestit cum a reușit să încalce regulamentul și să îi trimită un mesaj partenerei sale.

„În primele săptămâni am fost foarte bucuroasă. Mai încolo a fost foarte greu, când mi-a trimis mesajul a fost capăt de linie”, a povestit Alexandra.

„Sufletul meu ardea și îmi zicea să trimit mesaj. A durat 2 minute.

Am intrat de pe profilul dominicanului și i-am trimis mesajul. Am scris repede, am dat send și am plecat, eu nu am așteptat să primesc răspuns. Important era să știu că ea l-a primit. 

În momentul ăla îmi era frică că o să ies din motivul ăla, dar eram fiert să ajung acasă, să îmi văd soția. Eu sunt un om foarte corect, nu îmi place să încalc reguli, nu îmi place să fur, dar conjunctura a făcut în așa fel încât să fac treaba aia.

Dar nu am făcut nimic grav. În mintea mea era doar ce crede ea despre mine, că nu o mai iubesc de stau atâta. Am trecut cu bine peste acel moment. Na, ce să zic. Am făcut-o”, a povestit Sebastian Chițoșcă.

În momentul în care a primit mesajul, tânăra și-a dat seama că iubitul ei a cedat psihic. Ea recunoaște că își dorea să vină acasă din cauza perioadei dificile prin care a trecut.

„Dacă a făcut lucrul ăsta, mie mi s-a confirmat că nu e bine, că a cedat psihic, pentru mine s-au schimbat lucrurile, mă durea absolut orice. Îmi doream să vină acasă”, a spus ea.

Sebastian Chitoșcă, cerere în căsătorie după Survivor România. Ce vrea să facă alături de Zanni

Fostul concurent Survivor și-a cerut a doua oară iubita în căsătorie. De data aceasta în direct. Cei doi sunt deja cununați civil, iar tânăra a pierdut o sarcină.

Acum, fostul Faimos și-a cerut din nou soția în căsătorie, simbolic.

„Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas încărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu. Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim.

A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie”, a povestit Alexandra.

În plus, Sebi are și o surpriză pentru prietenul lui, Zanni, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba.

„Eu i-am spus și lui Zanni că vreau să mergem… O să urmeze o surpriză pentru ea, aștept să se termine Survivor. Nu vreau să spun acum, pentru că ea nu știe și vreau să fie și Zanni cu mine. I-am pregătit ceva”, a spus Sebi.