Se întâmplă cu nunțile și botezurile în România. Nu au voie să facă asta invitații, sub nicio formă

Ce se întâmplă cu nunțile și botezurile din România? Ce nu mai au voie să facă invitații?

Evenimentele extrem de mari au fost amânate încă din primăvara anului curent din cauza crizei sanitare. Acum, după ce am depășit starea de urgență, lucrurile stau altfel. Ce NU au voie să facă invitații la nunți sau botezuri?

Obiceiul eliminat la nunți și botezuri din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus a pus capac nunților mari. Multe dintre vedetele noastre care s-au pregătit intens să se bucure de cel mai important eveiment din viața lor cu sute de invitați au fost nevoiți să amâne ziua cea mare. Cei care au totuși parte de o nuntă mai micuță decât ar fi visat.…întâmpină probleme la care nimeni nu s-ar fi gândit. Dragoș Petrescu, secretarul general al HORA, a oferit câteva detalii despre cum se vor produce totuși astfel de evenimente în condițiile speciale. Legea nu permite nici horele sau dansul în perechi, dacă acestea nu fac parte din familie, iar ringul de dans ar trebui să fie răsfirat nevoie mare pentru a respecta distanțarea socială impusă de către oficiali.

Acesta fiind zise…mirii de anul acesta nu au cum să se bucure de invitații lor încingând hore sau simplul dans pe ritmuri lente, dacă nu fac parte din aceeași familie. În jur de 88% din nunți sunt evenimente cu o participare de sub 120 de persoane, dar conform condițiilor actuale clienții nu au voie să se întrunească într-un număr atât de mare. Cu toate astea, se pot face mici artificii pentru a fi în termenii acceptați de autorități.

Nunțile în vremea pandemiei. Ce NU au voie să facă invitații?
Nunțile în vremea pandemiei. Ce NU au voie să facă invitații?

„Sezonul de nunți din acest an este la pământ”

„Sezonul de nunți din acest an este la pământ, toate rezervările pentru închirierea restaurantelor s-au amânat fie pentru anul viitor, fie după luna noiembrie a acestui an. Teoretic, poți face nuntă pe un câmp, respectând distanțarea socială, dar n-ai voie să dansezi blues sau să faci hore, sau poți să le faci, dar numai cu nevasta și cu copiii”
Dragoș Petrescu, secretarul general al HORA (Sursa: profit.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI