Se întâmplă chiar acum la granița României. Autoritățile au făcut anunțul

Se întâmplă chiar acum la granița României. Autoritățile au făcut anunțul

Aglomerație la granița României. Peste 100.000 de persoane, cetățeni români sau străini, au intrat și ieșit din țară în ultimele 24 de ore, cu peste 32.800 mijloace de transport, dintre care 9.300 automarfare.

Cozi interminabile la granița României. Poliția de Frontieră: peste 100.000 de persoane, cetățeni români sau străini, au intrat și ieșit din țară

Poliția de Frontieră anunță că pe sensul de intrare au fost aproape 59.500 de persoane cu 18.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieșire 43.800 persoane cu 14.100 mijloace de transport. Printre cele 11 puncte de trecere se numără și frontiera cu Ungaria, care a fost tranzitată de aproximativ 44.100 de persoane și 18.500 de mijloace de transport, dintre care 4.200 automarfare. Pe sensul de intrare în teritoriu au fost circa 28.000 de persoane cu 11.900 mijloace de transport.

  • Poliția lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.
  • Traficul se derulează în aceste momente cu operativitate fără a se înregistra timp de așteptare, transmit autoritățile.
Se întâmplă chiar acum la granița României. Autoritățile au făcut anunțul
Peste 100.000 de persoane, cetățeni români sau străini, au intrat și ieșit din România în ultimele 24 de ore din România

„În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră.

Oamenii legii au constatat:

  • 8 fapte ilegale (12 infracţiuni şi 26 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini;
  • au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 790 lei;
  • valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 10.400 lei;
  • nu s-a permis intrarea în ţară a 5 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 9 cetăţeni români din diferite motive legale.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI