Se dau bilete de avion gratis la TAROM. Cine sunt românii norocoși, când e valabilă oferta

de: Ionuț Vieru
28 05. 2024

Veste bună pentru cei care vor călători cu TAROM. Compania oferă bilete de avion gratis, însă doar anumitor persoane. Cine poate beneficia de această ofertă, aflați în rândurile următoare.

Bilete gratis de la TAROM

TAROM a pregătit oferte cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, care va avea loc pe data de 1 iunie. Părinții vor putea cumpără bilete gratuite de avion copiilor.

Această ofertă îi vizează doar pe cei mici până în 11 ani și trebuie să fie însoțiți de părinte sau tutore legal pe parcursul călătoriei. În aeroport va fi amenajat un ghișeu special, acolo unde se vor oferi instrucțiuni cu privire la efectuarea check-in-ului.

Pentru a beneficia de biletele de avion gratuite pentru copii, sunt obligatorii actele de identitate, adică buletinul sau pașaportul, în funcție de destinația aleasă.

Ziua Porților Deschise la TAROM

Mai mult de atât, pe lângă biletele gratuite pentru cei mici, TAROM organizează Ziua Porților Deschise. Mai exact, copiii vor putea vizita o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina pilotului. Vor putea face poze alături de acesta și de însoțitorii de zbor.

Evenimentul va avea loc în incinta Hangarului TAROM și a platformei din fața acestuia. Intrarea este liberă, iar cei mici pot veni aici, alături de părinți, desigur, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

„Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei”, apare într-un comunicat al TAROM, citat de Agerpres.