Se dau bani pentru români. Ministrul tocmai a făcut anunțul. Cine va primi o mărire de salariu

Autor: Andrei Simion - 19:45, 27 ian. 2020
Ministrul Educației: "Salariile profesorilor vor fi majorate"

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anunțul făcut de ministrul Educației, Monica Anisie, după întâlnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat și că programul pilot Masa Caldă va fi extins la 150 de unități de învățământ, subliniind că programul nu se suprapune cu Laptele și Cornul.

Ministrul Educației: „Salariile profesorilor vor fi majorate”

„Pot să vă spun faptul că am asigurat pe toată lumea de un lucru foarte important, şi anume că de la 1 ianuarie şi de la 1 septembrie salarizarea profesorilor va fi pe grila maximă. Deci, se va face această mărire de salariu pentru cadrele didactice”, a declarat Monica Anisie la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu parlamentarii PNL.

Monica Anisie
Monica Anisie

Ministrul Educației a anunțat că programul pilot Masa caldă va fi extins de la 50 de unităţi de învăţământ la 150 și a precizat că acest program nu se va suprapune cu Laptele și Cornul.

„Probabil că mâine această ordonanţă de urgenţă va fi pe ordinea de zi şi va fi adoptată. (…) Generic, lumea îl cunoaşte sub denumirea ‘Masă caldă’, de fapt se cheamă un supliment alimentar, un pachet alimentar. Acolo unde au cantine, e clar unde vor primi această masă, iar unde nu există această posibilitate, există soluţia acelui sandviş pe care îl poate primi copilul în conformitate cu normele de aplicare a ordonanţei de urgenţă”, a spus Monica Anisie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI