Schimbări majore în echipa Faimoșilor de la Survivor. Zanni a făcut anunțul surpriză

Schimbări majore în echipa Faimoșilor de la Survivor. Zanni a făcut anunțul surpriză
Ce schimbari majore sunt in echipa Faimosilor

În echipa Faimoșilor sunt tot mai multe tensiuni ce ar putea să îi deturneze pe concurenți de la scopul principal, și anume, acela de a câștiga primul joc de imunitate al săptămânii.

Schimbări majore în echipa Faimoșilor de la Survivor

După cum spune și Raluca Dumitru, Faimoșii sunt tot mai divizați și deja s-au format bisericuțe, dar conflictele pun stăpânire pe concurenți care încep să cedeze din cauza presiunilor și așa apar scandalurile. Astfel, una dintre bisericuțe ar fi formată din Culiță Sterp, Ștefan, Elena și Irisha. O altă bisericuță ar fi cea formată din Zanni, Sebastian Chitoșcă, Raluca și Cosmin. În ceea ce-i privește pe noii concurenți, nu e încă clar dacă fac parte din vreuna.

De asemenea, unul dintre conflictele înabușite care mocnesc în echipa Faimoșilor este cel dintre Cucu, noul concurent de la Survivor România 2021 și Ștefan Ciuculescu.

”Ne certăm din nimicuri. Persoanele astea mă dezgustă”.

Zanni spune că Ștefan îl ia în derâdere pe Cucu. Ștefan a spus cu ochii în lacrimi că are speranța că nu o să fie dezamăgit.

”Sunt tensiuni mari și o sa fie tensiuni și mai mari deoarece deja s-au facut bisericute”.  ”M-am uitat așa la Ștefan, îl cam ia așa la capace pe Cucu, îl cam ia de fraier…”.

Chiar și așa, concurenții sunt pregătiți pentru o nouă luptă marca Survivor România 2021.

”Legile razboiului spun că trebuie să te bucuri cu demnitate și să câștigi cu decență…”, anunță prezentatorul Daniel Pavel, la începerea Jocului de Imunitate, primul din săptămâna aceasta.

Traseul este și el unul interesant și solicitant, întrucât folosește la maximum viteza concurenților, dar și forța lor.

Conflict între Albert și Sorin, din tabăra Războinicilor

Dar nici în tabăra Războinicilor lucrurile nu stau așa roz. Între Albert și Sorin a izbucnit ieri un real conflict, iar jocul pentru recompensă i-a făcut pe cei doi să răbufnească.

”Sorin: Sunt sătul de tine!
Albert: Ești frustrat, bai, ești frustrat! Du-te acasă, băi, dacă ești frustrat!
Sorin: Sunt sătul de tine, nu sunt frustrat! Îmi strici bucuria de a sta aici și nu doar pe a mea, ne strici bucuria de a sta aici, pentru victimizarea ta! Te-am acuzat de victimizare, zi-mi ce ai făcut acum la joc, ți-a băgat ăla mâna în gât și te-ai aruncat ca o…
Albert: Ce te bagi tu? Nu e treaba ta ce fac eu!
Sorin: Atât îți zic, nu mai pune mâna pe mine! Că știi cum plec acasă, dacă mai pui mâna pe mine? Îți dau un pumn în gură de aici rămâi!”, a fost scandalul dintre cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI