Schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’. Ce se va întâmpla în emisiunea de la Pro TV

de: Ștefan R. Apostol
30 08. 2022

În ultimii 8 ani, telepectatorii PRO TV au avut parte de povești emoționante, situații dramatice, dar cu final fericit. Încă din primul an de difuzare, 2014, „Visuri la cheie” a avut un suces enrom la public. La primul episod show-ul a avut o audiență de aproape 2 milioane de români. Astăzi aflăm că producătorii anunță schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’.

PRO TV face schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’

În 2014 primul sezon al acestui show l-a avut ca prezentator pe actorul Dragoș Bucur. Alături de o echipă de arhitecți și constructori, Dragoș Bucur a mers prin țară, în încercarea de a face oamenii mai fericiți.

Formatul, preluat după un show similar din Statele Unite ale Americii, „Extreme Makeover – Home Edition”, i-a adus postului din Pache Protopopescu audiențe importante, în primul an cel puțin. Ca fapt divers, peste ocean emisiunea ține 50 de minute, cu tot cu spoturi publicitare. La noi e ceva mai mult, aproape de 90 de minute.

În 2018 producătorii anunțau o primă schmbare majoră, prin apariția unui alt prezentator al emisiunii, Corneliu Ulici, dar și a echipei de arhitecți. După doar un sezon, Dragoș Bucur revine în 2019, alături de echipa nou-formată de arhitecți filmând următoarele sezoane.

Noua echipă, care-i va sta alături, în acest sezon 9, lui Dragoș Bucur, este formată din Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil, singurul care a mai fost prezent într-un alt sezon.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi. Anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie.

Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună”, a declarat Mara Ciubotaru legat de emisiune.

Sezonul 9 revine pe micile ecrane

Conform declarațiilor producătorilor, Dragoș Bucur și colegii să vor reveni pe micul ecran de la ora 21:00, cu al IX-lea sezon, în fiecare miercuri. Vor face ceea ce au făcut și până acum, timp de 8 sezoane, și anume să facă oameni mai fericiți.

Andrei Samoil, un mai vechi participant la acest show, declara recent că: „Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm. Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, conform ProTV.

Rămâne să așteptăm startul noului sezon. Să vedem care sunt provocările și aventurile echipei conduse de Dragoș Bucur la „Visuri la cheie”. Emisiunea revine, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV