Schimbări importante la Lidl. Toate intră în vigoare de azi, 6 iulie

Schimbări importante la Lidl. Toate intră în vigoare de azi, 6 iulie

Retailer-ul german Lidl a prelungit programul de lucru al magazinelor sale începând de astăzi, 6 iulie. Vezi care este noul orar.

Lidl prelungește programul de lucru al magazinelor

Începând de astăzi, lanțul de magazine Lidl își prelungește programul de lucru. Mai exact, majoritatea magazinelor Lidl din țară vor fi deschise de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7:00 – 22:00, iar duminică, cele mai multe magazine ale retailer-ului german vor deschide la ora 8:00. În ceea ce privește ora de închidere a magazinelor duminica, aceasta va varia, în funcție de locație, între ora 19:00 și 23:30.

Care sunt excepțiile? De luni până duminică, magazinele Lidl din Mangalia, Năvodari, Tuzla, Eforie Nord şi magazinul Lidl din Constanţa, situat pe strada D10, se vor deschide la ora 7:00 şi se vor închide la ora 23:30.

Unele magazine, precum cele din Orăştie, Drăgăşani, Hunedoara, Reghin, Blaj, Huşi, Jimbolia şi nu numai, vor deschide, de luni până sâmbătă, între orele 7:00 şi 21:00.

Duminică, majoritatea magazinelor vor deschide la ora 8:00.

Vă reamintim că Lidl a scurtat programul de lucru al magazinelor sale, începând din 30 martie, pe fondul crizei pandemice.

În România, retailer-ul german are deschise 260 de magazine şi peste 7.500 de angajaţi.

„Înţelegem rolul pe care îl avem în această perioadă“

„Înţelegem rolul pe care îl avem în această perioadă şi vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie. Mai mult, din dorinţa de a proteja angajaţii mai vulnerabili, compania a luat hotărârea ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani şi gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc. Compania are cea mai mare parte a angajaţilor în poziţii de casier, lucrător comercial sau în alte funcţii în depozit sau magazine, astfel că la o medie de 13.500 de salariaţi în linia întâi reiese că fiecare ar putea primi sub formă de bonus circa 120 de euro“.

– Marco Hößl, CEO Kaufland România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI