Schimbarea majoră anunțată la Pro TV. Ce se întâmplă cu Survivor România 2023

de: Ioana Bucur
12 01. 2023

După doar trei ediții difuzate din acest nou sezon ce se anunță a fi unul exploziv, reprezentanții Pro TV au dezvăluit o schimbare majoră în ceea ce privește reality show-ul ce se desfășoară în Republica Dominicană. Ce se întâmplă cu Survivor România 2023.

Pro TV anunță o schimbare importantă la Survivor România 2023

Noul sezon al celui mai dur reality show difuzat de televiziunile de la noi din țară, cel de-al doilea produs de postul din Pache Protopopescu, tocmai și-a încheiat prima săptămână pe micul ecran. Emisiunea a fost lider de audiență, strângând un număr uriaș de români în fața televizoarelor.

Ediția de miercuri a adus și întâia eliminare decisă de public, dar și un abandon. În urma voturilor celor de acasă, Maria Constantin a fost aleasă să părăsească Republica Dominicană și competiția.

„Cu siguranță voiam să arăt mai multe, dar ăsta e Survivor. Timpul trece mult mai greu aici, sper că am fost de folos cu ceva. Sper ca cei care rămân să se gândească puțin mai bine pe cine aleg spre eliminare. Mă duc acasă la familie”, a spus blonda, după ce și-a auzit numele.

Ce se întâmplă cu reality show-ul din Republica Dominicană

Decizia publicului l-a scos din minți pe Gheboasă, și el propus spre eliminare. Dezamăgit că fanii nu au ținut cont de dorința lui de a pleca din competiție, Faimosul a anunțat că nu mai suportă dorul de casă și condițiile din junglă și a decis să se retragă de la Survivor România 2023.

„Domnul Dan, vreau să vă spun că îmi pare rău, îmi respect publicul, doar că această emisiune nu este pentru mine, vreau să plec cu demnitate și acasă sunt pe val, am multe planuri.

Vreau să-mi împlinesc planurile de acasă, a fost o greșeală că am venit când aveam atât de multe de făcut în țară.

Vreau să plec cu demnitate și le mulțumesc celor care m-au sprijinit.”, a fost declarația concurentului, după care a părăsit consiliul.

La doar o zi după ediția explozivă cu o eliminare dublă, reprezentanții Pro TV au făcut un anunț surprinzător despre Survivor România 2023. Emisiunea va avea încă o zi de difuzare. Noul episod va putea fi urmărit de duminică, de la ora 20:00. Show-ul va continua luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Decizia este una curajoasă, punând Survivor în competiție directă cu rivalul America Express care va avea premiera duminică, 15 ianuarie, tot de la ora 20:00, la Antena 1, fiind difuzat și în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Citește și: Concurenți noi la Survivor România 2023! Vedetele care vor ajunge în Republica Dominicană