Schimbare majoră la Flanco. Sunt vizate toate magazinele din România

Schimbare majoră la Flanco. Sunt vizate toate magazinele din România
Ce schimbare a intervenit la Flanco

S-a anunțat o schimbare majoră la Flanco. Cu o experiență de mai bine de 20 de ani în logistică și supply chain, Laura Simion s-a alăturat echipei Flanco Retail începând din luna mai, în poziția de Director de logistică. Înainte de asta, Laura Simion a ocupat timp de zece ani funcția de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki.

Flanco și-a angajat Director de logistică. Cine este Laura Simion

Se anunță schimări majore la Flanco după ce compania a anunțat că echipei i s-a alăturat un nou membru, în persoana Laurei Simion, care va ocupa funcția de Director de logistică.

“Laura are o experiență vastă atât în domeniu, cât și în postura de lider de departament. Timp de 18 ani a avut roluri locale, dar și regionale, în managementul aprovizionării și al logisticii, astfel că expertiza sa bogată și relevantă va contribui la îmbunătățirea experienței omni-channel a clienților noștri, precum și la continuarea dezvoltării unei relații de încredere, ajutor și respect reciproc cu aceștia”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Ce așteaptă Flanco de la Laura Simion

Flanco speră acum să se dezvolte și pe alte piețe externe, cum ar fi cele din Ungaria, Bulgaria, Germania..etc, cu ajutorul Laurei Simion.

“Ne bucurăm să o avem în echipă și să valorificăm cunoștințele sale, mai cu seamă în acest moment de expansiune pe piețele externe – Ungaria și Bulgaria în prezent, Polonia, Germania, Cehia în viitorul apropiat, dar și de diversificare a gamei de produse disponibile pe flanco.ro și de dezvoltare a serviciilor oferite clienților noștri”, a mai declarat Dragoș Sîrbu.

Ce funcții a mai ocupat noul Director de logistică al Flanco

Înainte de a conduce activitățile regionale de logistică ale companiei LC Waikiki, Laura Simion a ocupat și alte funcții de management în același sector, pentru companiile Electrolux, Alison Hayes și NCH România. În plus, fiind pasionată de domeniul logisticii și al supply chain managementului, este de 16 ani membră a Asociatiei Române de Logistică (ARILOG).

De asemenea, între 2007 si 2017 a avut patru mandate de vicepreședinte în boardul Asociației, cu diverse roluri, de la activități de marketing și organizare de evenimente, până la reprezentarea asociației în relația cu studenții și cu mediul academic.

Cine este Laura Simion

„Laura Simion a absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE, ulterior urmând un master în Project Management, în cadrul Facultății de Management, dar și un EMBA, obținând în 2018 o diplomă de la Maastricht School of Management. Programul de Executive MBA de la MSM este numărul 1 în Olanda și numărul 5 în lume, potrivit clasamentului CEO Magazine – Global MBA Ranking, din 2021”, mai anunță Flanco.

Nu în ultimul rând, Laura Simion, din 2012 este unul din cei 8 membri ai Consiliului Consultativ al Facultății de Business și Turism din cadrul ASE Bucuresti, entitate organizațională externă, independentă și pro-activă, care are ca scop ghidarea, promovarea, consilierea și sprijinirea facultății în eforturile ei de a-și îndeplini misiunea.